0 0
autobox

Акумулатор Ennexy Gold Max Power 12V 85AH

Модел: 2961 Продуктът е в наличност Напишете коментар
215,25 лв.
Добави в количката
на 12 вноски по 20.74 лв.
купи на изплащане
12 x 20.56 лв.
Запази час в сервиз
Описание

Премиум батерия с изключително висок стартов ток и максимално ниво на сигурност. 

Гаранция - 36 месеца

Серията Gold Max Power е необслужваема батерия, отговаряща на изискванията за първоначално вграждане на VW и BMW. Използва се технология 3D Grid, която подобрява издържливостта на батериите и гарантира минимален саморазряд.

Батериите Gold Max Power имат най-високата защита от протичане, дори при преобръщане, според изискванията за първоначално вграждане на водещите производители -двоен капак с допълнителни уплътнения на капачките и двустранна защита от взрив с Magic eye индикатор за заряд на акумулатора. Подходящи са за монтаж както в двигателния отсек, така и в купето на автомобила. Стартовия ток и капацитетите им са сред най-високите в класа си.

Серия Gold Max Power е подходяща за всички автомобили и бусове без старт стоп, с високо ниво на оборудване и екстри, повишена консумация и интензивно потребление.

Акумулаторите Ennexy се произвеждат от един от водещите производители на акумулатори в Европа, с повече от 40 г. опит в производството на стартерни батерии за леки и тежки автомобили. Предлагат на българския пазар от 2009 година и са сред разпознаваемите марки, с доказано качество на достъпна цена.

За да се възползва от гаранцията, купувачът има задължението да се яви в рамките на 10 дни от датата на закупуване на акумулатора в  упълномощен сервиз, указан в гаранционната карта, за проверка на електрическата инсталация на превозното средство, в което ще се използва батерията.

Отстъпката от онлайн магазина не може да се комбинира с други отстъпки, промоции или намаление на цените.

Технически характеристики
Предназначение акумулатор Автомобили
Търговска марка Ennexy акумулатор
Капацитет акумулатор Акумулатор 85 Ah 85Ah
Разположение на полюсите Акумулатор с десен плюс
Стартов ток акумулатор Акумулатор 850 A (EN)
Напрежение 12V
Серия акумулатор Ennexy Gold Max Power
Тип кутия акумулатор Висока -190
Дължина акумулатор 278
Широчина акумулатор 175
Височина акумулатор 190
Гаранционен срок 36 месеца
Виж всички Акумулатори за леки автомобили, 4x4 и ванове
Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас
Коментари
Акумулатор Ennexy Gold Max Power 12V 85AH
 | 
Всичко е перфектно дълго ми служи безпроблемно даже по далго от учакваното но като каза изведнъж чао и... Сутринта си паля без проблем карам си гася веднаж два пъти и на третия немога да запаля уставях си радиото то за 20 Мин се изключва само 3 години без грам забележка и после за нула време