0 0

Акумулатори цени

Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5
Мото акумулатор UP 6V 6N4-2A-4 -30% Мото акумулатор UP 6V 6N4-2A-4

Regular Price: 18,00 лв.

Special Price 12,60 лв.

Добави в количката
Върни се горе
Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5

Акумулатори цени

Когато избирате части за Вашия автомобил, ние от AutoBOX Ви съветваме да залагате на качеството, което със сигурност ще Ви гарантира безпроблемна работа. Същото важи и за  всички акумулатори – цените не трябва да са водещ фактор, ако искате най-доброто за Вашата кола. На пазара можете да намерите голямо разнообразие от акумулатори – цените им варират в зависимост от мощността, марката и още много критерии. Ние от AutoBOX можем да Ви гарантираме качествени продукти, от доказани световни производители. Ние Ви предлагаме обширна продуктова гама акумулатори, цените на които са повече от привлекателни!

 

По-добрите предложения за акумулатори – цени и качество в хармония

            ENNEXY Акумулатори – цени и качество от Полша

Акумулатори цени от AutoBOX
Акумулатори цени - изгодни цени
Ние от AutoBOX работим само с качествени производители, които са доказали с годините качеството на техните акумулатори, цените на които са достъпни за всички клиенти. Дългогодишното ни партньорство и общи усилия с производителя ENNEXY ни даде възможността да въведем марката на българския пазар и вече 8 години да предлагаме качествени акумулатори, цените на които са повече от страхотни!

Уникалните качества и разработки на компанията доведоха до значително увеличаване на търсенето на техните продукти, което ни даде възможност да Ви предоставим удължен гаранционен период на част от сериите акумулатори – цените остават същите! Промените се отнасят до моделите ENNEXY EFB City Drive и ENNEXY GOLD, на които гаранцията вече става 36 месеца, а ENNEXY SILVER се предлага вече с 30 месеца гаранционен срок (предложенията за ENNEXY Silver Asia остава с гаранция 24 месеца). Това ще Ви гарантира не само по-голяма сигурност за Вашия автомобил, но и спокойствието, че закупувате акумулатор, цената на който е изключително достъпна и конкурентна за предоставяното качество.

 

            MOLL Акумулатори – цени и качество от Германия

Акумулатори цени от AutoBOX
Акумулатори цени - потърсете ни
В продуктовата гама на AutoBOX можете да откриете предложения от още водещи производителя на акумулатори – цените са изключително достъпни за всички клиенти, като ние Ви предлагаме и възножността да ги закупуте на разсрочено плащане с Ти Би Ай Банк. Сред тях е и световнопризнатият германски производител MOLL – акумулатори, цените на които са изключително конкурентни и достъпни за крайните клиенти. AutoBOX е единственият и изключителен партньор на компанията в България, като ние Ви предлагаме акумулатори, цените на които са повече от привлекателни. Качеството на MOLL е доказано с над 70-годишния им опит, в който те не само се затвърждават на пазара, но и продължават да променят начина, по който изглеждат и функционират всички акумулатори. Цените, на които можете да ги намерите на пазара, стават все по-достъпни и привлекателни за всички шофьори.

Дългогодишните разработки и лабораторни открития променят изцяло начина, по който се възприема оловно-киселинната батерия, както и качествата и цените на акумулаторите. Техните иновативни решения са насочени главно към повишаването на сигурността, комфорта и ефективността на всички акумулатори, цените да се запазят, дори да започнат да намаляват, за да бъдат достъпни за всички шофьори.

Качеството на производителя е доказано не само след тестовете на времето, но и от факта, че MOLL е основен доставчик за първоначално вграждане на световнопризнати и обичани автомобилни марки, като Mercedes, VW, Audi, Porsche, Seat, Skoda и Lamborghini. За тях е важно качеството на всички акумулатори – цените остават на заден план. Освен в автомобили, MOLL акумулатори, цените на които са изключително привлекателни, се използват и при сглобяването на тежка техника за произвство, като MAN, KARMANN, RENAULT и още много други. Производителят притежава огромна компетентност в различни области, като от години MOLL е лидер в областта на стартерни акумулатори, цените на които са едни от най-добрите на пазара!

 

            FERA Акумулатори – цени и качество от Италия

Акумулатори цени от AutoBOX
Акумулатори цени - Добра оферта
Италианският производител FERA предлага на всички шофьори акумулатори – цена и качество в едно, което да Ви гарантира най-доброто представяне на Вашия автомобил. Дългогодишният опит на производителя му позволява да предлага на всички шофьори акумулатори, цените на които са изключително достъпни. Покупката ще Ви гарантира по-добро представяне от повечето акумулатори, цените на които са по-ниски и ще Ви бъде най-доброто допълнение за Вашия автомобил.

Също като всички големи производители на акумулатори, цените и качествата на които могат да се конкурират с всеки, FERA залага на постоянно проучване и подобряване на продуктите си, за да може да отговарят на търсенето на пазара, както и на измененията, които автомобилните производители постоянно въвеждат. Движението е живот – тази максима важи с пълна сила и за производителите на акумулатори – цените и качеството трябва да са на ниво и да отговарят на търсенето на пазара.

 

            Duracell Акумулатори – цени и качество от Съединените Американски Щати

Акумулатори цени от AutoBOX
Акумулатори цени - купете от Autobox
Duracell често се възприема като мярка за качество и отлични характеристики, когато говорим за акумулатори – цените тук нямат значение. Когато знаете, че искате най-доброто за Вашия автомобил, търсите марка, която е доказана като лидер в производството на определения продукт. Същото важи и за всички останали акумулатори – цените остават на заден план, когато търсите високо качество и най-доброто представяне на пътя. Именно това Ви предоставя Duracell – издръжливи и качествени акумулатори, цените на които макар и малко по-високи, са оправдани с всяко палене на автомобила.

Duracell Ви предлага качествени и издръжливи акумулатори, цените на които са достъпни за голяма част от шофьорите в България. Те оставят усещането във всеки потребител, че той може да си позволи най-добите акумулатори – цените вече не са от водещо значение. Със закупуването на Duracell, всеки шофьор може да има високо самочувствие, че се грижи за автомобила си, както и сигурност. Всички Duracell акумулатори, цените на които са малко по-високи от стандартните, предлагат много по-голяма издръжливост и продължителен експлоатационен живот.

 

AutoBOX акумулатори – цени и качество за всеки автомобил

Акумулатори цени от AutoBOX
Акумулатори цени - изгодни цени
на продуктите
Ние от AutoBOX Ви предлагаме разнообразни акумулатори – цените варират в зависимост от възможностите и предпочитанията на всеки шофьор. При нас можете да изберете висококачествени акумулатори, цените на които са изключително изгодни. Доверете се на нашия опит и на доказаното качество на производителите, които предлагаме. Ние от AutoBOX Ви съветваме при избирането и закупуването на различни части и продукти за автомобила, да заложите на марката и на характеристиките, които да Ви гарантират спокойствие при всяко използване на колата. Това важи и за акумулаторите – цените не трябва да бъдат основният фактор при Вашия избор.

Затова, отделете достатъчно време за да изберете своят нов акумулатор – цени и качество за всеки автомобил. Доверете се на качеството и опита на AutoBOX и изберете най-доброто за Вашата кола – акумулатори, цените на които са достъпни за всеки шофьор!

 

Акумулатори цени
По-добрите предложения за акумулатори – цени и качество в хармония
AutoBOX акумулатори – цени и качество за всеки автомобил