Онлайн цена

Акумулатор MOLL Start-Stop EFB 12V 95AH

Сподели
MOLL
В наличност
Модел: 8427
304.00 лв.
Вземи желаните стоки на изплащане от УниКредит Кънсюмър Файненсинг или TBI bank в три лесни стъпки.

Еко цени за акумулатори - Важат в обектите на AutoBOX, при предаване на стар акумулатор. Отстъпката се образува от теглото му при цена - 1.00 лв. за 1 кг.
Право на връщане
24/7 Обслужване
Експресна доставка
На изплащане

Технически характеристики

Капацитет на акумулатора 95 Ah
Капацитет на акумулатора (диапазон) 86 Ah - 110 Ah
Позиция на полюсите на акумулатора Акумулатор с десен плюс
Стартов ток 900 A (EN)
Напрежение 12V
Акумулатор серия MOLL EFB
Дължина акумулатор 353
Широчина акумулатор 175
Височина акумулатор 190
Тип кутия акумулатор Висока -190
Предназначение на акумулатора Старт-Стоп
Категория Акумулатори за леки автомобили, 4x4 и ванове
Марка MOLL
Отстъпката от онлайн магазина не може да се комбинира с други отстъпки, промоции или намаление на цените.

Информация за продукта

OE качество за първоначално вграждане. Подходяща за start-stop системи. Сигурен старт при екстремно ниски температури. Made in Germany.

Гаранция - 36 месеца

Moll е един от технологичните лидери на пазара, що се отнася до изработването на качествени и издръжливи акумулатори. Те притежават няколко патента в областта на оловно-киселинните батерии.

Moll EFB е батерия предназначена както за автомобили със start-stop система, така и за заместител на стандартна стартерна батерия. Това е батерия с тройно увеличен цикличен живот, спрямо конвеционалните батерии. Изключително подходяща за превозни средства с предимно градски цикъл на употреба и/или с повече консуматори и автомобили със система за рекуперация, микро хибриди.

Акумулаторът може да бъде монтиран безпроблемно, както в пътническия салон, така и в двигателния отсек (за разлика от AGM). Подходящ е за райони с горещ климат.

Технологията MegaGrid и използването на NanoCarbon, увеличават живота на батерията, повишават нейната циклична устойчивост и подобряват приемането на заряд.

Moll EFB са предназначени за Леки автомобили/Бусове/ Строителни превозни средства/ SUV 4x4/ Кемпери/ Лодки и др. превозни средства със специално предназначение, както и за автомобили с интензивен градски цикъл и много консуматори.

Акумулаторите Moll се предлагат на българския пазар от 2011 година и са сред предпочитаните марки, при шофьорите изискващи най-добрата батерия за автомобила си.
 

За да се възползва от гаранцията, купувачът има задължението да се яви в рамките на 10 дни от датата на закупуване на акумулатора в  упълномощен сервиз, указан в гаранционната карта, за проверка на електрическата инсталация на превозното средство, в което ще се използва батерията.
 

Мнения за продукта

Оставете първи мнение за този продукт!

Акумулатор MOLL Start-Stop EFB 12V 95AH

Акумулатор MOLL Start-Stop EFB 12V 95AH

304.00 лв.
viber messenger