BMW ИЗБРА MAXXIS PREMITRA HP 5 ЗА СЕРИЯ 1 ЗА ЕВРОПА

Дата: 21.06.2023
Сподели:

Разширявайки вече силните си връзки с BMW Group, Maxxis вече доставя гуми с оригинално оборудване (OE) за BMW Серия 1 в Европа. Чрез новата сделка от 2023 г, Maxxis ще доставя на BMW Group гуми с размер 225/40R18 92Y XLHP5.

„Имаме голямо удоволствие да доставяме гуми за BMW Серия 1 и искаме да благодарим на BMW Group за избора на Maxxis. Фактът, че отговаряме на строгите стандарти за качество на BMW Group, е източник на гордост за всички в нашата компания. Докато нашето партньорство расте, Maxxis ще се стреми да продължи да обслужва BMW Group със 100% качество, 100% обслужване и 100%доверие,” каза д-р Уоли Чен, председател на Maxxis International.
Като се има предвид най-високата оценка на етикета на гумите в Европа, A, както за сцепление с мокра настилка, така и за съпротивление при търкаляне, гумата на Maxxis за BMW Серия 1 доказва своя ангажимент към качеството и иновациите. Съставът на гумата е смесен с помощта на нова технология за увеличен пробег, а награденият модел Premitra HP5 намалява шума и вибрациите за балансирано и комфортно возене.
Тази сделка представлява нов етап в отношенията между Maxxis и BMW Group. Maxxis доставя резервни гуми за немския автомобилен производител в Европа от 2015 г., започвайки с резервни части за BMW Mini Clubman и BMW X1 и добавяйки BMW 5 ,BMW 7 , BMW X3 и BMW X4 през следващата година. Компанията започна да доставя резервни гуми за BMW 3 през юли 2022 г. В допълнение към значителните си връзки с BMW Group в Европа, Maxxis доставя резервни части за BMW Group на други пазари по света, а гумите Supermaxx SC на Maxxis са оригинални за BMW CE 04 електронен скутер.
Гумите Premitra HP5 на Maxxis можете да разгледате ТУК

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger