HILBER „Made in Country“

Дата: 21.06.2023
Сподели:

Знаете ли, че индексът „Made in Country“ (MICI) (Произведено в страна) е проучване на световната репутация на продуктите, произведени в 50 различни страни (плюс страните от ЕС)? Това проучване поставя стоките, произведени в Германия на върха на потребителските предпочитания.
Според проучването, Германия е на върха на най-уважаваните етикети „Made In“ в света. Освен това общата популярност на марката Made in Germany заема първо място в 25% от анкетираните държави. Разбира се това отличие не се дава просто така, а се дължи на качеството на влаганите суровини, материали, услуги, проучвания, иновативни технологии и производства, човешки ресурси и не на последно място изпитвателни процеси посредством лаборатории и тестуване на продуктите преди да излязат на пазара.
Ние се гордеем, че може да Ви предложим продукти с лейбъла Made in Germany . Нашите продукти с марката HILBER! 100% немско качество на отлични цени. HILBER са идеалните продукти за вашите автомобили. Производството на продуктите се осъществява от нашия партньор MITAN Mineralöl GmbH, позициониран в град Анкум, Германия. Фирмата е част от концерна H. Schröer- Dreesman, един от най-големите производители на течни горива и петролни продукти.
Вече над 35 години компанията е надежден партньор, гарантиращ производството на висококачествени продукти за лекотоварни, тежкотоварни автомобили, селскостопански и индустриални машини. От град Анкум се осъществяват доставки към клиенти от над 70 страни в целия свят. Фактическото производство на продуктите се извършва в рафинерията H&R ChemPharm SRS в Залцберген. H&R ChemPharm произвежда за една година над 300000 тона лубриканти и е най-старата рафинерия (основана през 1860 г., с огромен опит в производството на всички видове смазочни продукти) и е една от най-големите рафинерии в Европа. Рафинерията в Залцберген е специализирана рафинерия, чиято основна дейност е производството на химични и фармацевтични продукти.
И още един важен момент: в непосредствена близост до рафинерията е водещата лаборатория в Германия, наречен ISP, Salzbergen (www.isp-testing.com). Всичко това гарантира високото качество на нашите смазочните продукти.
Продуктите HILBER са създадени по уникална формула и с иновативни технологии. Гарантирано е екологично и безопасно производство, с възможност за рециклиране на всички видове опаковки. Огромен капацитет, модерна технология, за да се реагира бързо и гъвкаво на изискванията на клиентите.
Гамата на продуктите HILBER, с гарантирано качество Made in Germany е изключително разнообразна и включва:
● Синтетични, полусинтетични и минерални моторни масла за леки и лекотоварни автомобили.
● Моторни масла за тежконатоварени двигатели .
● Масла за селскостопанска и строителна техника
● ATF течности и трансмисионни масла
● Хидравлични масла
● Масла за двутактови и четиритактови двигатели.
● Литиеви греси
● Спирачна течност.
● Премиум антифризи и течности за чистачки.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger