ADAC ТЕСТ - ЛЕТНИ ГУМИ 2020

Дата: 23.04.2020
Сподели:

С наближаването на летният сезон са готови и тестовете на световно известната ADAC, за летни гуми. При тестване на над 15 марки гуми в UHP (Ultra High Performance) сегмента, на размер 225/40 R18 се открояват 4 марки, а именно:

 Тест летни гуми

На пръв поглед резултатите и на четирите марки гуми са еднакви и са оценени като “добри“. Откроява се гумата поставена на 4-то място Maxxis Victra Sport, която по нищо не отстъпва на по известните си конкуренти, но е на значително по-конкурентна цена. В основата на гумата е използван Арамид (вид кевлар), които се използва в авиацията, моторните спортове, астронавтиката и други високо технологични сектори. Той придава изключителна здравина на гумата, без да въздейства негативно на нейното тегло, което става видно от добрите оценки за разхода на гориво и нивото на шум. За информация вижте оценките на всички участници в теста.

 Тест летни гуми

 Заповядайте в сервизната мрежа на AutoBOX, или онлайн на AutoBOX.bg и изберете вашият размер, гуми Maxxis. 

Още новини

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.

MAXXIS Е ОФИЦИАЛЕН ДОСТАВЧИК НА ГУМИ ЗА VOLKSWAGEN CRAFTER

MAXXIS Е ОФИЦИАЛЕН ДОСТАВЧИК НА ГУМИ ЗА VOLKSWAGEN CRAFTER

Maxxis Europe B.V., чийто официален дистрибутор  за България е Карио ООД вече е официален доставчик на гуми за вграждане за Volkswagen Crafter. 
Гумите, които германския концерн предпочете пред десетки конкуренти са VANSMART (MCV3+)


viber messenger