Акумулатори EXIDE

Дата: 05.01.2023
Сподели:

От началото на м. декември добавихме нов бранд към нашите премиум акумулатори.

Exide е един от най-големите световни производители, дистрибутори и рециклиращи оловно-киселинни батерии.

Акумулаторите Exide са с повече от 120 години история и са сред лидерите в производството на батерии, произведени по най-новите технологии и осигуряващи най-високо качество „Произведено в Европа“ – както за пазара на резервни части, така и за OEM производителите. Батериите Exide захранват автомобили, лодки, тежкотоварни превозни средства, колички за голф, силни спортове, градинска техника и др.

Exide са доказани във времето като универсални батерии, съвместими със съвременните превозни средства със стандартно оборудване, за ежедневно шофиране, с повече от век история в производството на висококачествени автомобилни батерии. Автомобилните акумулатори Exide са добре познати и предпочитан избор сред клиентите.
Батериите Exide са с подобрена 3DX Grid технология осигуряваща висока електрическа производителност и по-дълъг живот. Благодарение на Carbon Boost 2.0 батерията се зарежда до 2 пъти по-бързо, през целия живот на батерията.
Exide отговарят напълно на изискванията за оригинално вграждане на почти всички производители на автомобили.
Акумулаторите Exide се предлагат в различни капацитети и размери. Можете да ги откриете онлайн на www.autobox.bg или във физическите ни магазини и сервизи.

       

 

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger