Нов магазин AutoBOX Battery Expert в Сливен

Дата: 26.07.2019
Сподели:

Новият магазин на AutoBOX, част от веригата Battery Expert, вече отвори врати.

През месец Юни бе открит нов специализиран магазин за акумулатори, за жителите на гр. Сливен и региона. Магазина се намира на бул. Панайот Хитов 16. В него можете да откриете всички продукти от нашето портфолио и да получите професионална помощ, при подбора на акумулатор и консумативи за Вашия автомобил.

autoBOX-battery-expert

Акумулаторите, които предлагаме са на технологичните лидери в Европа. Освен стандартните, предлагаме и такива  за Start-Stop системи, както и тежки батерии, пълна гама мото батерии и батерии за поддържащи ел. системи и хоби приложения.

autoBOX-battery-expert

Клиентите ни могат да се възползват и от безплатна проверка и консултация, за състоянието на акумулатора, с който в момента шофират. На всеки клиент закупил акумулатор от нас, предлагаме безплатен монтаж и SMS известия на всеки 6 месеца за безплатна проверка. Това гарантира сигурност и дълъг живот на батерията.

Освен акумулатори, ще откриете още премиум маслата на Ravenol, професионалните почистващи продукти и добавки на PowerMAXX, чистачки Trico и много други продукти от водещите производители на консумативи. Всеки клиент посетил магазина ни, ще получи и карта за отстъпки във веригите на AutoBOX express service в цялата страна.

autoBOX-battery-expert

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger