AutoBOX Варна вече на нов адрес

Дата: 11.10.2017
Сподели:

AutoBOX express service в гр. Варна вече на нов адрес.

Националната верига автосервизи AutoBOX express service се сдоби с нов дом в гр. Варна.
Новопостроената сервизна и логистична база се намира в Западна промишлена зона, ул. Атанас Москов 25, срещу картонажна фабрика "Чайка".
В просторният шоурум, който е разположен на 250 кв.м. можете да намерите всичко за Вашият автомобил на едно място. 

нов интериор
Голямото разнообразие от гуми, акумулатори, масла, добавки и автоконсумативи на водещи световни производители и предназначени за всякакъв вид транспортна техника, ще задоволи високите изисквания и очаквания на всеки един клиент посетил търговския обект.

Стоки и ремонти на изплащане

Високо квалифицираните специалисти на AutoBOX express service, ще се погрижат за вашата безопасност, сервизирайки автомобилите Ви по високите стандарти, които сме поставили и стриктно следваме.

Широкият обхват на автосервизните услуги, които предлагаме ни отрежда лидерска позиция в обслужването на автомобилна и транспортна техника.
Всички стоки на стойност над 100 лв, които се предлагат в AutoBOX express service могат да бъдат закупени и на изплащане.

НОВО в AutoBOX
:
От Септември 2017 г. предлагаме на всички клиенти на веригата 
РЕМОНТИ НА АВТОМОБИЛИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!

Очакваме Ви !

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger