Защо чистачките са важен консуматив?

Дата: 02.05.2019
Сподели:

Когато си мислите за сигурност в един автомобил най-вероятно се сещате за Volvo, но дори и през ум не ви минава за чистачки нали? 

Знаете ли, че чистачките са сред най-важните консумативи за безопасността на автомобила. 

Нарушената видимост по време на шофиране е изключително опасна и е причина за 90% от всички инциденти.


Чистачките, които предлагаме са произведени от TRICO. Това е компания, която има опит в производството от 1917г., когато за пръв път пускат в масово производство автомобилните чистачки.
Първата им чистачка се е казвала "Дъждовна гума", а механизмът на почистване е съвсем опростен.

 

От 1917 г. До 2019 г. са се променили нещата значително, а чистачките TRICO са в топ 5 най-продавани в света.


Какво можем да ви предложим в AutoBOX express service от гамата на TRICO?


Fister - Бюджетен клас чистачка със стандартно захващане тип кука.

 

trico-fister

 

Flex - Среден клас чистачка тип "банан". При този клас захващането може да се сменя понеже в комплекта разполагате с няколко адаптера и инструкция за всеки адаптер.

 

trico-flex

 

Exact Fit - Среден клас чистачка тип "банан". Тази серия се различава с това че докато при Flex серията има адаптери за захващане, при Exact Fit няма. Вместо това всяка една чистачка от тази серия си има специален захват отговарящ на автомобила. Докато серията Flex покрива част от специалните захвати Exact Fit имат пълно покритие на специалните захвати за вашите автомобили.

 

exact-fit

 

Neoform - Висок клас чистачка тип "банан". Това е най-високият клас чистачка която може да предложи TRICO, това е защото специално разработеният каучук в чистачката ви позволява безкомпромисно почистване във всякакви условия, а тефлоновият протектор на почистващата повърхност гарантира плавна и безшумна работа, както и защита против "залепване" за стъклото.

 

neoform

 

Rear - Среден клас чистачка за задното стъкло на автомобила.

 

 

trico-rear

 

TX - Специална серия предназначена за камиони и автобуси.

 

trico-tx

 

В AutoBOX предлагаме всички продукти от гамата на TRICO.  При посещение на място нашите експерти ще ви предложат чистачки с подходящия за вашия автомобил размер и при нужда ще ви помогнат с монтажа.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger