Дилърска среща на BlueChem

Дата: 04.05.2017
Сподели:

Дилърска среща на BlueChem

На 22.04.2017г. се проведе среща на всички официални дилъри на продуктите на BlueChem и PowermaXX за Източна Европа, в Братислава, Словакия. Присъстваха дистрибутори от България, Австрия, Унгария, Чехия, Молдова, Словакия, Словения, Косово и др.

Карио ООД беше представенa от търговския директор на фирмата Борислав Ганев и продуктовия мениджър Радил Ченков. В кратка презентация беше показана фирмената стратегия за 2017, както и иновативния франчайз модел за upcycling* на карго контейнер и превръщането му в напълно функционален AutoBOX Battery Expert мобилен обект за продажби на стартерни батерии и консумативи.

презентация на Карио

На срещата бяха демонстрирани новите продукти от производителя на PowermaXX, както и обмяна на опит и добри практики между партньорите. Карио ООД беше отличенa със сертификат “Main Distributor of the Year”.

Дилър на годината 2017

Main distributor of the year

Беше представен и сертификата, който BlueChem са получили от VW China за одобрение за използване във всички продукти във автомобилите произвеждани от VAG China.

Сред новите продукти които BlueChem представиха, беше революционно новия начин за де-карбонизиране на двигателя, чрез използването на двукомпонентен продукт под формата на пяна. В комплекта е включен и ендоскоп, с който може да се види реално ефекта от почистването преди и след процедурата. С тази услуга се почистват и премахват всички замърсявания и тежки въглеродни натрупвания, оставяйки буталата, клапаните, сегментите и стените на цилиндрите напълно чисти. Това гарантира гладка работа на двигателя, намален разход на гориво и по-малко вредни емисии.

Продукта се казва Carbon X и предстои да бъде представен и въведен в AutoBOX Express Service.

 

* Upcycling: придаване на нова стойност и характеристики на излезли от употреба вещи, техника или оборудване, без да се нарушава тяхната цялост. Обикновено чрез Upcycling се създава продукт много по функционален от изходния.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger