За акумулаторите и зимата.

Дата: 01.11.2017
Сподели:

За да имаме надежден и сигурен автомобил през предстоящия зимен период, от основно значение е състоянието на акумулаторната батерия.

Избора на нова батерия е труден за крайния потребител, той трябва да избира между огромно разнообразие от марки и видове.

Кое е по важно при избора на акумулатор?

       - Големия стартов ток?

       - Надеждната конструкция?

       - Голямата гаранция?

       - Адекватната цена?

Безспорно това са най-важните качества, които всеки би желал да получи.

Премиум серията на батериите ENNEXY осигурява най-високото ниво на безопасност благодарение на интегрираната в двойния капак двустранна защита от взрив. Най-високото ниво на защита от изтичане на електролит при преобръщане, според изискванията за първоначално вграждане - K2 Duplex

Напълно необслужваема. При обичайно ползване - консумацията на вода по време на експлоатация отговаря на изискванията за първоначално вграждане на VW и BMW. Батерията е с повишена корозоустойчивост, благодарение на използваните оловни сплави - Silver inside.

Gold Max Power серията е с изключително висок стартов ток, максимално ниво на сигурност и се предлага с 36 месеца гаранция във всички обекти на AutoBOX.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger