Европейския шампион Мик Шумахер

Дата: 16.10.2018
Сподели:

Миналата седмица се проведе финала на FIA Формула 3 европейски шампионат на пистата Hockenheimring”.

В този контекст, името Шумахер беше отново на фокус. Този път беше Мик Шумахер. 19 годишния състезател от Формула 3 имаше силен сезон през 2018 година. По-специално във втората част на шампионата той има серия от няколко победи, включително 3 състезания в Нюрбургринг този уикенд! Там той пожъна своя успешен сезон с неговия пръв международен успех в Европейският шампионат на FIA формула 3.

Ние поздравяваме синът на седемкратния световен шампион от F1 Михаел Шумахер за впечетляващото му представяне през 2018 година, и пожелаваме на Мик да продължава да жъне успехи.

Между Мик Шумахер и RAVENOL има изключително сътрудничество в областта на смазочните материали и продуктите за поддръжка на автомобилите. Това е главната причина да виждате логото на RAVENOL на шлема на Мик Шумахер.

Още новини

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.

MAXXIS Е ОФИЦИАЛЕН ДОСТАВЧИК НА ГУМИ ЗА VOLKSWAGEN CRAFTER

MAXXIS Е ОФИЦИАЛЕН ДОСТАВЧИК НА ГУМИ ЗА VOLKSWAGEN CRAFTER

Maxxis Europe B.V., чийто официален дистрибутор  за България е Карио ООД вече е официален доставчик на гуми за вграждане за Volkswagen Crafter. 
Гумите, които германския концерн предпочете пред десетки конкуренти са VANSMART (MCV3+)


viber messenger