FERA PowerBOX вече в AutoBOX

Дата: 13.07.2018
Сподели:

От 01.07.2018 г. Карио ООД има нов партньор в лицето на най-големия глобален производител на акумулатори – Johnson Controls.

Johnson Controls имат повече от 100 годишен опит в производството на автомобилни батерии. Те осигуряват батерии към глобални ОЕ автомобилни производители и афтърмаркет дистрибутори по целия свят. Производствените възможности на концерна гарантират, предоставянето на висококачествен продукт на всички клиенти и осигурява подкрепа на техния растеж, независимо къде се намират. Johnson Controls произвежда 152 милиона батерии - една трета от продукцията на индустрията - всяка година. Осигуряват захранване за всякакъв вид леки, лекотоварни и тежко товарни камиони, мотоциклети, голф колички, косачки и селско-стопански трактори, морски транспорт.

Акумулаторите, които Карио ООД дистрибутира ще бъдат под бранда Fera PowerBOX. Батериите са проектирани да поддържат електрическите нужди на днешните автомобили, като осигуряват надеждно захранване отново и отново, дори при най-взискателните климатични условия. Те разполагат с изключителната технология на решетката, която осигурява следните предимства:

- Здрава структура: патентованата технология на решетката e с до 66% по-трайна и устойчива на корозия, в сравнение с обикновената щанцована решетка.

- Дизайнът на решетката осигурява по-добър електрически поток с до 70%

- За производството на акумулаторите се използва с 20% по-малко енергия и се произвеждат с 20% по-малко парникови газове

- Maintenance free вентилационни отвори увеличаващи живота на батерията и предотвратяващи корозията

- Удароустойчиви кутии с подсилени външни стени на тежките батерии

- Активен, реален ETN номер на всяка батерия - доказващ капацитета и стартовия ток на акумулатора

Акцент в тежката гама е акумулатор 105Ah 12V, с разположение на клемите по средата на кутията (John Deere стандарт).

Всички тези характеристики, съчетани с изключителна безопасност и качество ни позволяват да Ви предложим един уникален продукт.

Акумулаторите Fera PowerBOX, можете да намерите в търговската мрежа на AutoBOX, както и на autobox.bg

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger