Всички погледи са насочени към Торонто – официалния старт на Формула 1

Дата: 01.03.2019
Сподели:

С идването на международното Автошоу в Торонто, партньорите на RAVENOL във формула едно представиха техните промени за новия сезон през 2019 година.

Една от тези промени е смяната на името на отбора. Това предизвика голям интерес, като предходното име на отбора беше:

  • Silverstone based F1 Team owned by Racing Point UK limited.
  • А след промените името на отбора е: 
  • SportPesa Racing Point F1 Team.

По време на церемонията по откриване, съотборниците за 2017 година – Sergio Perez и Lance Stroll – съобщиха новите претенденти за предстоящия сезон на формула 1, по този начин беше открит сезона пред представителите на медиите по целия свят. 

image

Новият спонсор на отбора предложи няколко промени върху външния вид на автомобилите. 

present

Пилотите, които ще представят екипа на RAVENOL, са подготвени за предстоящия сезон, като екипите им са декорирани с лога на RAVENOL.

helmet

По време на откриването бе представено и партньорството между RAVENOL и Sahara Force India, което се превръща в сътрудничество с екипа на SportPesa Racing Point F1 - факт, който също е ясно подчертан от новото композитно лого „OFFICIAL LUBRICANT PARTNER“


От AutoBOX express service Ви напомняме, че можете да закупите продуктите на RAVENOL в нашата сервизна мрежа както и онлайн на autobox.bg

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger