Карио ООД - MITAN Premium Partner

Дата: 04.05.2017
Сподели:

На 28.04.2017 в хотелски комплекс "Национал Палас" гр. Сливен, се проведе презентация за високотехнологичните смазочни продукти с марка HILBER, произведени в Германия от дългогодишния партньор на “Карио “ ООД - MITAN Mineralöl GmbH.

Събитието уважиха повече от 200 гости - клиенти, партньори и служители от цялата страна.

Гости и лектори от MITAN Mineralöl GmbH бяха:

Г-н Werner Knaf - директор продажби

Г-жа Inna Schubert - експорт мениджър

Г-н David Hagen - експорт мениджър

 Г-н David Hagen запозна аудиторията с историята на MITAN Mineralöl GmbH и концерна Schröer-Dreesmann. Разказа за тясното им сътрудничество с една от най-мощните, водещи и модерни рафинерии за производство на смазочни продукти в Европа, H&R ChemPharm в Залцберген.

„Инвестиции в значителни размери се насочват в складовите капацитети. Днес MITAN разполага със складов ресурс за съхранение на повече от 6,1 милиона литра наливна продукция и над 50.000 m² за палетизирана продукция. В експлоатация е най–модерната поточна линия за бутилиране.“

Във втората част от презентацията си Г-н Hagen сподели много интереса информация за изискванията на автомобилните производители към съвременните моторни масла. Като изтъкна много факти, касаещи технологии, производство, базови масла, добавки, одобрения, лаборатнорни тестове и стандарти определящи качеството на смазочните продукти HILBER.

 David Hagen presentationWerner Knaf presentation 

Г-н Werner Knaf - директор продажби, представи стандартите при антифризите и завърши презентацията с думите:

„Ние гледаме на България с особено внимание! Един от най-силните ни и стабилни партньори в чужбина са: Карио ООД и дистрибутираната от тях марка HILBER - Premium Quality, 100% Made in Germany.“

Нашите партньори, Mitan Mineralol GmbH връчиха на Г-н Калоян Ганев купа и сертификат:

MITAN Premium Partner “Cario” LTD, Sliven, Bulgaria.

28.04.2017

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger