Маслата COFRAN в AutoBOX

Дата: 24.07.2017
Сподели:

От юли 2017 г. на българския пазар вече присъства пълната гама на висококачествените френски масла COFRAN. Вносител на COFRAN е фирма ”КАРИО“ ООД.

Френската компания COFRAN е основана през 1936 година. Маслата COFRAN присъстват в над 30 страни в света, като са сред предпочитаните продукти от световни компании, изграждащи различни мащабни инфраструктурни обекти в целия свят. Производителят COFRAN има над 36 годишен опит в износа на смазочни продукти, като е част от напълно независимите производители в световен мащаб. През 1990 г. компанията е закупена от групата FUCHS, като това не променя факта, че марката остава напълно независима. Ползите от сливането са в непрекъснато усъвършенстване на технологичните и производствени процеси, иновациите и в закупуването на най-чисти суровини.

Производството на продуктите COFRAN се осъществява в покрайнините на Париж, Франция, като годишното производство е над 40.000 тона. Произвеждат се продукти следвайки над 250 различни производствени формули, използват се над 200 различни видове суровини. Изключителните предимства на марката са, че COFRAN е 100% европейски производител. Всички смазочни материали се произвеждат и опаковат във фабриката във Франция. Всички греси се произвеждат и опаковат в завода в Белгия. Базовите масла и присадките се закупуват само от проверени източници и производители в Европа. Продуктите имат одобрения от водещи производители на двигателите.

Качеството на продуктите COFRAN е основен приоритет. Систематично в лабораториите на COFRAN се тестват всички продукти, първо суровините, които се влагат в производството, а второ ниво на тестване е за готовите продукти. Над 10% от годишния оборот се инвестира в научноизследователска дейност и развойна дейност.

Гамата продукти COFRAN е изключително разнообразна. Пълна гама за леки и лекотоварни автомобили. Синтетични, полусинтетични, високотехнологични минерални масла, голям избор на ATF течности и трансмисионни масла. Налице е и голям избор от масла и продукти за професионални потребители, включително масла и греси за камиони, селскостопанска и строителна техника, както и за специфични машини, включително и такива работещи при тежки условия. Има изключително голям избор на продукти предназначени за различни сектори на индустрията. Важно е да се знае, че голяма част от продуктите имат действителни OEM одобрения и препоръки на производителя, като гамата COFRAN включва най-ново поколение масла с изключително висок вискозитетен индекс, който позволява значително увеличение на интервалите за смяна на масла и гарантирано увеличава живота на двигателя. Сред гамата масла, има и такива с най-последни спецификации по API и ACEA (API CJ - ACEA E7 / E9).

Френските масла COFRAN в мрежата на AutoBOX

Водеща политика на френският производител са детайлен анализ на пазара и последващо производство на най-необходимите и търсени от пазара продукти, които гарантирано намаляват консумацията на масло, ефективно защитават двигателя, като стриктно се спазват OEM спецификациите, продукти гарантиращи опазването на околната среда и грижа за природата, което е и мисия на производителя!

“КАРИО“ ООД с гордост представя суперефективните масла COFRAN, 100% Made in France, като те са новото попълнение сред нашата гама качествени и премиум продукти, защото качеството и грижата за клиента е и наша основна мисия!

Търсете COFRAN и в мрежата сервизи AutoBOX Express service на територията на цялата страна.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger