MAXXIS Premitra HP5

Дата: 06.04.2021
Сподели:

Излязоха резултатите от традиционните вече тестове на летни гуми от ADAC и Auto Bild. Впечатление тази година прави големият Тайландски производител MAXXIS с модел Premitra HP5.

Auto Bild: При тествани на 53 марки гуми, на размер 205/55R16, по критерий „спирачен път на суха настилка“ - Maxxis HP5 се класира на 4-то място с резултат от 35 м., като изпреварва далеч по-именити съперници като: Michelin, Continental, Bridgestone и др.

autobild

 

ADAC: Тук представянето е още по-добро като по критерий „сцепление в завой на суха настилка“, MAXXIS е безспорен лидер и е обявен от ADAC за най-добре представящата се гума на суха настилка.

adac

Също толкова впечатляващ е и резултатът при размер 215/60R17 за автомобили от SUV сегмента, като по критерий „устойчивост срещу аквапланинг“, MAXXIS отново е на 1-во място, като е единственият производител преминал границата от 87 км/ч.

adac

Припомняме Ви, че Карио ООД е официалният оторизиран представител на MAXXIS за България.

Заповядайте в най-близкият до Вас AutoBOX express service, посетете https://autobox.bg, или ни потърсете на 0700 17 270 за да направим заедно най-добрият избор на гуми според Вашите нужди!

Шофирайте отговорно!

 

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger