Мото акумулаторите DYNAVOLT

Дата: 18.07.2019
Сподели:

Стартерни батерии за мотоциклети, скутери, превозни средства с висока проходимост (ATV), джетове, снегоходи и косачки. Dynavolt се предлагат в широка гама, разделени на серии LITHIUM, GEL, AGM, SLA и CLASSIC.

Dynavolt заема голяма част от продажбите на мотоциклетни батерии в света. Годишното производство е около 15 милиона батерии, които се продават в над 90 страни по света. Dynavolt е първият производител в световен мащаб, който произвежда батерии за мотоциклети с Gel Nanotechnology. 

Dynavolt притежава няколко патента за технологии използвани при производството на мото батерии. Te спонсорират и подкрепят онези, които споделят едно и също желание да постигнат целите си и винаги дават най-доброто от себе си. Затова Dynavolt e официален партньор на мотоциклетния екип Dynavolt Intact GP с пилоти Марсел Шрьотер и Том Люти. Този германски отбор се превърна в утвърдено име в една от най-трудните серии за мотоциклетизъм - Световното първенство Moto2. С 12 от 19-те състезания, които се провеждат в Европа, това е най-добрия начин за популяризиране на батериите Dynavolt. Ето защо бранда е изключително популярен и търсен от мотоциклетистите в цяла Европа.

DYNAVOLT GEL
Гел нано технология. Превъзходно стартиране. Превъзходна устойчивост на вибрации.

dynavolt gel

 

Устойчивост на вибрации. Тази батерия е Dynavolt GEL е 

стартерна максимална производителност при стартиране и изключителна батерия с гел технология, която притежава фабрично активирана (заредена) и следователно е готова за употреба. Тя е 100% Maintenance Free, напълно запечатанa, устойчивa на разливи и напълно херметично запечатана. Всичко това прави тази батерия изключително безопасна. Dynavolt GEL има ниска степен на саморазряд, което го прави идеална за всесезонно ползване и дългосрочно съхранение. Най-добрият избор за най-новите мотоциклети и автомобили, които не само трябва да стартират, но се нуждаят и от допълнителна мощност за допълнителното оборудване на мотоциклета. Предлагат се в диапазон от 4 до 30Ah.

DYNAVOLT AGM
AGM технология. Висок стартов ток. Отлична устойчивост на вибрации.

dynavolt agm

 

Dynavolt AGM е стартерна батерия с технология AGM, която се отличава. 

Това е оловно-киселинна батерия, която е суха, предварително заредена и се доставя с подходяща иселинна опаковка. Веднъж активиран Dynavolt AGM е напълно устойчив на разливане и 100% Maintenance Free. Подходящ за мотоциклети, скутери и автомобили с двигатели, използвани през цялата година. Предлага се в гама от 12V батерии от 2Ah до 24Ah.с усъвършенствана производителност при въртене и отлична устойчивост на вибрации. 

DYNAVOLT CLASSIC
Стандартна батерия. Надеждна стартова мощност. 

dynavolt classic

Dynavolt DRY Classic е конвенционална батерия със здрава технология,

която осигурява надежден стартов ток, осигуряваща дълъг живот. Тази оловно-киселинна батерия е суха предварително заредена и се доставя с отделна опаковка за първоначално пълнене. Подходяща за почти всеки мотоциклет или скутер с основни енергийни нужди. Добър избор за клиенти, които търсят надеждна стартерна батерия. Предлага се в гама от 6V и 12V батерии от 3Ah до 30Ah.

Карио ООД е официален вносител за България на Dynavolt от Май месец 2019г. Можете да откриете батериите на Dynavolt в нашите обекти на място или онлайн на autobox.bg 

 

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger