Мото акумулатори intAct

Дата: 12.04.2021
Сподели:

От началото на годината Карио ООД e ексклузивен представител за България на мото акумулатори intActБатериите са сухо заредени, в комплект с електролит за активиране. Това позволява тяхното съхранение преди заливане/активиране дълги години.

intAct Bike-Power, са Германски бранд мотоциклетни батерии, предлага пълна гама стартерни батерии в серии Classic, AGM, SLA, GEL, HVT и Lithium, подходящи за мотоциклети, скутери, офроуд превозни средстваATV, джетове, моторни шейни, косачки за трева и др.

Към момента предлагаме две от сериите AGM и Classic

Запечатана AGM батерия (Absorbent Glass Mat separators). Не изисква поддръжка след първоначално пълненете след активиране, батерията се запечатва херметически. Акумулаторите са устойчиви на вибрация и осигуряват по-висока степен на безопасност и са идеални за превозни средства използващи се целогодишно и при кратки разстояния, дори при непълен заряд. Могат да бъдат монтирани под наклон до 45°, на труднодостъпни места.

Батериите Intact AGM са предварително сухо заредени и се доставят с киселинен пакет, т.е. може да се съхраняват дълго преди пълнене/активиране.

Основни характеристики на AGM серията:

       • Висок капацитет и стартов ток

       • Виброустойчиви - пакетите са допълнително подсигурени

       • Напълно необслужваеми след активирането с електролит.

       • Не са подходящи за използване в режим на дълбок разряд (UPS или резервно захранване), разреждане под 10.5V

       • Могат да бъдат монтирани под ъгъл - AGM батериите са херметически затворени след активирането си

Батерията е подходяща за почти всеки мотоциклет или скутер и е най-добрият избор, в съотношението цена/качество, мощна стартерна батерия, която се използва за стартиране на превозни средства без допълнително оборудване и екстри, съчетана с дълъг експлоатационен живот, адаптиран към натоварванията при нормални стартирания на мотоциклетите. Classic мотоциклетни батерии са предварително сухо заредени и се доставят с киселинен пакет, т.е. може да се съхраняват дълго преди пълнене/активиране.

Основни характеристики на Classic серията:

       • Надеждна стартова батерия на отлична цена.

       • Централно отвеждане на газовете.

       • Включен елетролит в комплекта.

       • Предназначени за монтаж само в нормална позиция

Акумулаторите Intact се предлагат в различни капацитети и размери. Можете да ги откриете онлайн на www.autobox.bg или във физическите ни магазини.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger