Нано технологии защитават двигателя.

Дата: 31.01.2018
Сподели:

Една от основните задачи на маслото в двигателя на автомобила, е да осигури правилно смазване на всички движещи се части. Това означава, че то трябва да предотвратява триенето на метал в метал и да улеснява движението на компонентите в двигателя.
С напредване на километрите, маслото все повече намалява тази си способност, защото остарява и загубва своя вискозитет.
При намален вискозитет, маслото не е способно да смазва двигателя, което води до увеличено износване на всички движещи се части. В градски условия, двигателя се стартира по-често, и се стига до по-бързо износване, намаляване на вискозитета и замърсяване на маслото. При шофиране на кратки разстояния, маслото не достига работна температура за да изгори конденза, излишното гориво, както и саждите водещи до утайка в маслото и образуването на смола. Така при повечето масла, качествата на присадките им се изчерпват много преди пробега за който са предназначени и защитата на двигателя намалява.

Един от начините за намаляване на този процес е използването на Nano Engine Super Protection, продукт, който създава високо ефективна Нано-бариера в маслото и намалява до минимум износването и триенето на металните части. Осигурява оптимално смазване и защитава двигателя от студения старт през зимните периоди и по-тиха работа на двигателя.

Използването на Nano Engine Super Protection води до редица предимства:
       • Високо ефективна защита против износване на двигателя
       • Удължен живот на всички компоненти
       • Подобрена работа на двигателя
       • Оптимизиран разход на гориво и масло
       • Намаляване шума на двигателя

Високо ефективна защита против износване на двигателя

Тези предимства са тествани и потвърдени от няколко независими източника, включително германската организация TUV, потвърждаваща ефективността на продукта.
Nano Engine се добавя директно към двигателя, непосредствено след смяната на масло. Подходящ е за всички бензинови двигатели с многоточково и директно впръскване,както и дизелови двигатели (включително съвременните Common Rail системи), с турбо компресори, DPF филтри и катализатори.
Nano Engine Super Protection, както и останалите продукти на BlueChem Group, можете да намерите в сервизите AutoBOX, както и онлайн на autobox.bg

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger