Най-сигурното пътуване с DURACELL и СБА.

Дата: 13.12.2017
Сподели:

Сигурността на пътя винаги е била най-важния фактор при предлаганите от нас продукти и услуги. Ето защо от 15.12.2017 г. национална верига AutoBOX стартира сътрудничество със Съюза на Българските Автомобилисти (СБА).
Първата активност от това сътрудничество е насочена към премиум бранда автомобилни акумулатори DURACELL Advanced и DURACELL Extreme.
Всеки клиент закупил батерия DURACELL Advanced или DURACELL Extreme в периода 15.12.2017 г. до 30.03.2018 г., получава подарък 6 месечна членска карта-абонамент на СБА.

Картата/абонамента ще Ви осигури нееднократно:
     • Безплатна пътна помощ с извозване до автосервиз.
     • Подаване на ток
     • Смяна на гума на пътя.
     • Пътна помощ до 50 км. на територията на Гърция.
     • Отстъпка за годишен технически преглед в пунктовете на СБА.

Акцента на кампанията е максималната сигурност на пътя осигурена от DURACELL, AutoBOX и СБА.

Сериите стартерни акумулаторни батерии DURACELL Advanced и DURACELL Extreme осигуряват максимална мощност при студен старт и нaдежност при ползване на допълнителните системи и оборудване на автомобила. В производството на конструкцията на плочите се използва оловна сплав с калциева технология гарантираща нулева поддръжка, при правилна експолоатация на батерията. DURACELL Advanced и DURACELL Extreme са с двоен капак за максимална защита против течове, двойна допълнителна вентилация, както и защита против електростатичен разряд. Така батериите от серията Advanced и Extreme, могат да бъдат монтирани освен в двигателния отсек, също и в купето на автомобила. Широката гама от капацитети и размери, осигуряват пълно покритие на всички моторни превoзни средства.
Предложението е валидно във всички участващи в кампанията сервизи AutoBOX express service и специализираните магазини AutoBOX battery еxpert, които са обозначени с постер в самият обект, както и онлайн на www.autobox.bg
Пълен списък на участващите в кампанията търговски обекти, ще откриете тук.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger