Нов AutoBOX в Бургас

Дата: 11.10.2017
Сподели:

В началото на месец октомври 2017 г. отвори врати нов AutoBOX express service в град Бургас.

Новият експресен сервиз за бързи ремонти е разположен на площ от над 1800 кв.м., на адрес: бул. „Професор Яким Якимов“ 33, комплекс „Славейков“. Оборудван е с най-новото и модерно оборудване на водещи фирми в бранша и отговаря на високите изисквания на клиентите за бързо и качествено извънгаранционно сервизно обслужване. Сред основните дейности на AutoBOX express service  в Бургас - комплекс „Славейков“, са диагностика и ремонти на всякакъв вид транспортна техника, леки, лекотоварни и товарни автомобили, монтаж и баланс на гуми, смяна на масла и филтри. Новост е изградения и вече лицензиран Пункт за годишни технически прегледи.

В просторен шоурум, разположен на 200 кв.м. търговска площ AutoBOX express service  предлага голямото разнообразие от гуми, акумулатори, масла, смазочни материали и други добавки на водещи световни производители. Сред тях клиентът може да намери всичко за своя автомобил на едно място. 

Всички стоки на стойност над 100 лева, които се предлагат в AutoBOX express service  могат да бъдат закупени и на изплащане. Новост за клиентите е и възможността за ремонти на автомобили на изплащане.

С отварянето си новия AutoBOX в комплекс „Славейков“ - Бургас, предоставя възможността да се запише предварително час за посещение, като по този начин ще спести полезно за клиентите си време. Телефоните са: 0884 605 983 и 0888 880 558 или онлайн на https://autobox.bg/repairshop/reservation.

Екип от високо квалифицирани специалисти на AutoBOX express service са на разположение на клиентите всеки работен ден от 8,00 до 18,00 часа и в събота от 8,00 до 16,00 часа.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger