Нов сервиз AutoBOX в Троян

Дата: 24.10.2018
Сподели:

Този месец отвори врати нов AutoBOX express service в град Троян на ул. "Васил Левски" 399. Сервизът разполага с ново и модерно оборудване на водещи фирми в бранша и отговаря на високите изисквания на клиентите за бързо и качествено извънгаранционно сервизно обслужване. Сред основните дейности на AutoBOX express service Троян са диагностика и ремонти на всякакъв вид транспортна техника, леки, лекотоварни автомобили, монтаж и баланс на гуми, смяна на масла и филтри. Сервизът предлага голямо разнообразие от автомобилни гуми, акумулатори, масла, смазочни материали и добавки на водещи световни производители.

Клиентите на сервиза ще могат да намерят всичко за своя автомобил на едно място.

 Екипът на AutoBOX express service Троян е на разположение на клиентите всеки работен ден от 8:00 до 18:00 часа и в събота от 9:00 до 13:30 часа. Може да запазите предварително час за посещение на телефон 0888 874050 или online на www.autobox.bg

Още новини

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.

MAXXIS Е ОФИЦИАЛЕН ДОСТАВЧИК НА ГУМИ ЗА VOLKSWAGEN CRAFTER

MAXXIS Е ОФИЦИАЛЕН ДОСТАВЧИК НА ГУМИ ЗА VOLKSWAGEN CRAFTER

Maxxis Europe B.V., чийто официален дистрибутор  за България е Карио ООД вече е официален доставчик на гуми за вграждане за Volkswagen Crafter. 
Гумите, които германския концерн предпочете пред десетки конкуренти са VANSMART (MCV3+)


viber messenger