Младия талант Янислав Димитров

Дата: 06.06.2019
Сподели:

След блестящите си представяния на пистата, младият състезател на мото клуб “MotomaniaBG” Янислав Димитров сподели какви са неговите цели за напред:

Здравейте! Името ми е Янислав Димитров и съм състезател в Балканския и Източноевропейския шампионат по мотоциклетизъм на писта. Започнах през 2016 г., но след тежко падане, по време на тренировка, за съжаление не успях да завърша по най-добрия начин.
През сезон 2017 г., създадоха отбор “MotomaniaBG” и ме поканиха да се състезавам за тях, за да развият моите умения и да ме изградят като успешен състезател!
Много хора ме критикуваха, не вярваха, че мога да успея, но уви!
Още през 2017 г. се качих три пъти на подиума и завърших 4-ти в генералното класиране на Източноевропейския шампионат, с един пропуснат кръг поради травма.
През сезон 2018 г. с отборът, моят треньор - Димитър Димитров и моят механик - Димитър Трошанов, “поехме по правилния път” и успях да стана източноевропейски вицешампион, балкански вицешампион и шампион на Румъния OPEN CUP!
Целите за сезон 2019 г. са шампионски титли! До този момент водя в генералното класиране, след 1 трето, 3 втори, и 2 първи места.

Разбира се, от сезон 2019 ме подкрепят и бранда Ravenol motorsport, които държат моят мотор да бъде съхранен на 100% и да е по-ефективен, с добавките PowermaXX, за да използвам мощността на мотора си на 101%!

Маслата Ravenol motorsport съхраняват и удължават живота на машината, а PowermaXX се грижат за горивото, с което ще успеете!

masla/dobavki

От AutoBOX express service пожелаваме успех на Янислав Димитров и Ви напомяме, че може да си закупите консумативи за Вашият автомобил от сервизната ни мрежа.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger