RAVENOL е обявен за официален партньор на ADAC Formula 4

Дата: 10.04.2020
Сподели:

RAVENOL е обявен за официален партньор на ADAC Formula 4 по отношение на смазочните продукти.

ADAC junior formula racing series ще използват моторните масла на RAVENOL през 2020 г.

RAVENOL става официалният партньор за смазочни продукти на ADAC Formula 4 за сезон 2020. Като напомняме, че RAVENOL вече е партньор на ADAC GT Masters и ADAC GT4 Германия.

Германският специализиран производител на моторни масла и смазочни продукти увеличава участието си в серията поддръжка, която е в основата на платформата ADAC GT Masters и ще осигурява моторни масла за автомобилите, пилотирани от младите таланти във ADAC Formula 4, през следващия сезон, докато продължава и да работи в тандем с ADAC GT Masters и ADAC GT4 Германия.

RAVENOL и ADAC Motorsport работят в тясно сътрудничество от няколко години. Производителят на смазочните материали участва е в партньорство с ADAC GT Masters от 2016 г., а през 2018 г. известната компания Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH от малкия град Вертер недалеч от Билефелд стана един от основателите и партньорите на ADAC GT4 Германия.

Логото на RAVENOL ще бъде ясно показано на предните крила на състезателните автомобили ADAC Formula 4 през сезон 2020 и както и избродирано върху гащеризоните на водачите. Моторното масло RAVENOL RSS SAE 10W-60 вече е преминало успешно изпитанията на изпитателния стенд и е най-доброто масло за смазване за двигателите на Abarth с мощност 160 к.с.

Товамоторно масло, както и много други RACING масла на RAVENOL може да намерите в нашите сервизи AutoBOX, както и да ги закупите online на : www.autobox.bg

ADAC и GT Masters 

 

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger