RAVENOL официален партньор на Donkervoort Automobielen

Дата: 30.06.2020
Сподели:

RAVENOL става официален партньор и ще доставя своите високоефективни масла на традиционния производител Donkervoort Automobielen, Холандия .
“Философиите на нашите компании са еднакви“, коментира Денис Донкервоорт по време на пресконференция, проведена в Лелистад, Холандия.
И двете компании желаят да работят в тясно сътрудничество в дългосрочен план и затова са подписали предварителен 5-годишен договор.
Donkervoort Automobielen произвежда изключителни спортни автомобили в модерната си фабрика в Лелистад, близо до Амстердам от 1978 г.
Те създават супер спортни автомобили за хора, които копнеят за страхотни преживявания, адреналин и най-чиста връзка между автомобил и водач.
От създаването си Donkervoort Automobielen са създали повече от 1200 невероятни спортни автомобила.
Първото заливане в най-новия модел D8 GTO с мощния му 2,5-литров TFSI 5-цилиндров турбо двигател ще бъде с рейсинговото моторно масло RAVENOL RSS SAE 10W-60 разработено с USVO® технология. Това специално масло е разработено за изключително спортен стил на шофиране.
И ние се гордеем, че имаме партньор като RAVENOL!

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger