Заслужава ли си да плащате за по-скъпи гуми?

Дата: 29.11.2018
Сподели:

Важно е да се знае, че покупката на нови гуми, е планиран разход! Първото нещо, което всеки един клиент гледа е цената и търси най-изгодната за него оферта, но това често води до погрешен избор. Без дори да се замислят, че за 10, 20, 30 лв. повече на гума (в зависимост от размера), ще си закупят гуми от по-висок клас.
Тук стигаме до въпроса, какво повече може да ни предложи една гума от висок клас в сравнение с друга от по-ниския клас гуми?
Ето няколко от основните плюсове при покупка на "по-скъпа" гума:

  • По-добро сцепление при суха, мокра или заснежена настилка;
  • По-нисък разход на гориво;
  • По-голям комфорт при шофиране.

Една от съществените разлики между високия и бюджетен клас гуми, е че високият клас имат еднакво добро представяне през целият живот на гумата, докато тези от бюджетния клас с всеки изминат месец влошават своето представяне.

Но най-важната разлика е, че гумите от премиум сегмента осигуряват много по-високо ниво на безопасност за Вас и семейсвтото Ви, пътувайки в автомобила! Нека не забравяме, че ако автомобилите се движат с износени гуми биха представлявали огромна опасност за останалите участници в движението, както и за Вас самите.

В сервизната мрежа на AutoBOX express service, както и online на  www.autobox.bg, Ви предлагаме голямо разнообразие от гуми и консултация в избора на най-подходящите за Вас, разбира се на атрактивна цена. Ако искате покупката да не се отрази на бюджетът Ви можете да закупите гумите и на изплащане.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger