Калоян Ганев: Наградата „Добри Желязков“ показва, че „Карио“ е на прав път

Дата: 15.01.2016
Сподели:

Изпълняващият длъжността кмет на община Сливен Румен Андонов връчи наградата за стопанска инициатива "Добри Желзков" на управителя на "Карио" ООД Калоян Ганев

Сливен, 23.10.2015, AutoBOX; „Когато преди 21 години основах компанията – тогава от фирма с един човек, имах две простички правила – за честно и коректно отношение към клиенти, партньори и служители, другото – да продаваме и предлагаме само качествени продукти и услуги. През годините научих и служителите да спазват тези правила. Тази награда показва, че сме на прав път и тя
е изключително ценна за мен и ни мотивира да продължаваме напред, каза  тазгодишният носител на наградата за стопанска инициатива на община Сливен „Добри Желязков“ Калоян Ганев по време на тържествената церемония по награждаването му в ДТ „Стефан Киров“. Управителят на фирма „Карио“ ООД получи наградата си от временно изпълняващия длъжността кмет на община Сливен Румен Андонов.

Наградата „Добри Желязков“ се връчва от 1992 година на бизнесмен от града допринесъл с дейността на компанията си за икономическото и социалното развитие на Сливен. Освен тази награда традиционно се връчват и наградите „Добри Чинтулов“ за изявени дейци на културата и награда „Милосърдие“ за хора посветили своя живот в помощ на хората. Носител на наградата „Добри Чинтулов“ стана актьорът и преподавател проф. д-р Атанас Атанасов, а призът „Милосърдие“ взе д-р Комня Минчева, началник на неонатологично отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ Сливен.

Спектакълът за връчване на наградите на общината бе под ръководството на театралния режисьор Петър Кауков.  Признателната сливенска публика се наслади на изпълнения на Симфоничния оркестър. Диригент на празничния концерт тази вечер бе Лучано Ди Мартино, солисти Цветелина Василева – сопрано, Иван Момиров – тенор и Юлиян Константинов – бас, както и на Ансамбъла за народни песни и танци „Сливен”. Водещи на церемонията бяха артистите от Сливенския театър Вяра Начева и Ивайло Гандев.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger