В завода на AUTOPART S.A. Полша

Дата: 31.05.2017
Сподели:

В края на месец май 22-25.05.2017 г. Карио ООД и AUTOPART S.A. Полша - производител на батериите ENNEXY и JOHN BLITZ, наградиха своите клиенти постигнали най-добри резултати през сезон 2016-2017 г., с три дневно посещение в Полша. За краткото време групата успя да се потопи в културата на тази страна и да усети нейния пулс.

Първият ден беше отделен за посещението в завода на AUTOPART S.A., който е един от водещите в бранша в Европа. Представено беше кратко резюме на развитието на компанията през годините. Последва презентация на Г-н Хенрик Пржибило - главен инженер и мениджър научноизследователска и развойна дейност. Той акцентира върху последната разработка на компанията - EFB батериите и техните предимства пред AGM батериите. Заключението беше, че EFB батериите не са предназначени само за автомобили със Старт/Стоп системи, но и за автомобили с по-натоварен режим на работа или предимно градско шофиране.

ENNEXY City Drive

Домакините запознаха гостите си с производствените мощности на завода, разгледан беше всеки един етап от производството на акумулаторните батерии и новото високотехнологично оборудване на линията за производство.

Autopart - John Blitz

На вторият ден групата от България посети една от най-старите пивоварни в Полша – Живиец. В уникалният по рода си музей с помощта на съвременна интерактивна техника се пренесохме в началото на миналия век и усетихме аромата на ечемик и хмел от онова време. След това всички се запознаха със съвременното производство на бира и дори опитаха вкусовите качества на полския Ейл.

В последният ден групата отдели време и на града, в който бяхме отседнали - Краков - някогашната кралска столица на Полша, запазил и до днес онази атмосфера, която ви кара да се чувствате, като насред декор от приказка. Въпреки дъждовното време гостите посетиха хълма Вавел, кралския замък и катедралата. Доброто посрещане и отзивчивост на домакините, наред с богатата програма направи това посещение в Полша незабравимо.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger