Време е за гуми.

Дата: 25.10.2017
Сподели:

Зимата вече напомни за себе си, дори вече станахме свидетели и на първият сняг.

За водачите на МПС това беше ясен знак, че е време да се обърне сериозно внимание на подготовката на автомобила за зимни условия. С оглед на Вашата безопасност, ние от AutoBOX express service горещо препоръчваме използването на зимни гуми през студените месеци, и напомняме, че има прието и обнародвано в ДВ допълнение към ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА, което гласи следното:

Чл. 139. (1) Движещите се по пътя пътни превозни средства трябва да бъдат:

4. (нова - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) с гуми, предназначени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март.

Спазването на закона е важно, но най-важното в случая е Вашата безопасност и тази на останалите участниците в движението.

Във всички сервизи AutoBOX express service, както и online на www.autobox.bg ще получите професионална консултация за гумите, с които трабва да бъде „обут“ автомобилът Ви.

Ние ще Ви изготвим най-доброто предложение в съотношение цена качество и заедно ще преодолеем зимните предизвикателства по пътищата.

Пожелаваме на всички безаварийна зима!

Екипът на AutoBOX express service.

Още новини

Знаете ли че?

Знаете ли че?

Ако шофирате по-рядко, маслото трябва да се сменя по-често.

Защо да изберем всесезонните гуми?

Защо да изберем всесезонните гуми?

С напредването на технологията в производството на гуми и постоянно затоплящият се климат, всесезонните гуми стават все по-предпочитан и финансово по-изгоден вариант, спрямо моно сезонните такива – летни, или зимни.


viber messenger