Плащане

Всички цени в магазина са в български лева и имат начислен данък добавена стойност! 

При нас може да използвате следните методи за плащане: 

Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )

Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

Плащане по банков път.

Ако искате да платите чрез банков превод, трябва да изберете този метод в менюто „Избери начин на плащане“  по време на попълването на поръчката. В края на процедурата ще се зареди страница с информация за нашата сметка.  Същата информация ще пристигне и като писмо в пощата, която сте посочили при регистрацията. Остава да платите сумата по сметката в удобен за Вас банков офис или да ни я преведете онлайн. Поръчката Ви ще бъде изпълнена, веднага след като парите постъпят в посочената сметка. Този вид плащане е по-бавен от другите, защото изисква технологичното време за превод на сумата и проверка на транзакцията. 

Нашата банкова сметка в лева:

Банка: Прокредитбанк ЕАД

Титуляр: КАРИО ООД

IBAN: BG81PRCB92301035625838

BIC: PRCBBGSF 

КАРИО ООД ще Ви издаде данъчна фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доставката. За тази цел трябва да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате затруднения или допълнителни . 

             

Разсрочено плащане през TBI Bank

Можете да закупите част от продуктите, предлагани от AutoBOX, на изплащане, през TBI Bank до 36 месеца. Продуктите, които могат да бъдат закупени на изплащане, имат бутон "Купи на кредит".

За повече информация : https://autobox.bg/tbi

 

Разсрочено плащане през УНИКРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ

Вземи желаните стоки на изплащане от УниКредит Кънсюмър Файненсинг от разстояние в три лесни стъпки:

Три лесни стъпки

Предимства на кредита

       • Кандидатстване само с лична карта;

       • Без скрити такси и комисиони;

       • Бързо одобрение;

       • Достъпни месечни вноски;

       • Без обезпечение;

       • Взимаш кредит в размер от 150 лв. до 50 000 лв.

       • Фиксирана лихва през целия период на кредита;

       • Изплащаш получения кредит в срок от 3 до 72 месеца. 

Полезна информация

Как купуваш онлайн на кредит?

Стъпка 1: Добави желания продукт в кошницата на магазина, избирайки бутон 'Добави в количката' или „Купи на изплащане“. След което в кошницата, трябва да преминеш през „Завърши поръчката“.

Стъпка 2: В секция „Завършване на поръчката“ попълваш информацията за доставка и фактуриране, а в раздел „Метод на плащане“ избираш „UniCredit покупки на Кредит“. Тук имаш възможността да избереш подходящата за теб вноска и период на изплащане, както и да видиш 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите' и 'Общата сума', която ще бъде дължима за лизинга.

Стъпка 3: Необходимите лични данни трябва да бъдат въведени. Трябва да се даде съгласие с условията за използването им. За финализиране на покупката, кликни върху бутона „Завършете поръчката“.

Стъпка 4: Сътрудник от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ще се свърже с теб за завършване на процедурата. След потвърждение от УниКредит КФ ще получиш договора си за кредит на твоя личен имейл. Чрез бутон „ Потвърди“ го подписваш и се съгласяваш с неговите условия. Чрез натискане на бутона автоматично активираш кредита и очакваш доставка на стоката.

Къде и как плащаш вноските си за кредита?

Всички начини за плащане на месечната вноска можеш да намериш  тук .

За въпроси или повече информация за УниКредит Кънсюмър Файненсинг посети сайта на компанията  www.ucfin.bg  или се обади на телефон  0700 15 600 


КАРИО ООД ще Ви издаде данъчна фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доставката. За тази цел трябва да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате затруднения или допълнителни .

 

Безплатна доставка

до обект на AutoBOX

Гарантиран произход

на повече от 3000 стоки

Покупка на изплащане

Бързо и лесно онлайн
viber messenger