Плащане

Всички цени в магазина са в български лева и имат начислен данък добавена стойност! 

При нас може да използвате следните методи за плащане: 

Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )

Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

Плащане по банков път.

Ако искате да платите чрез банков превод, трябва да изберете този метод в менюто „Избери начин на плащане“  по време на попълването на поръчката. В края на процедурата ще се зареди страница с информация за нашата сметка.  Същата информация ще пристигне и като писмо в пощата, която сте посочили при регистрацията. Остава да платите сумата по сметката в удобен за Вас банков офис или да ни я преведете онлайн. Поръчката Ви ще бъде изпълнена, веднага след като парите постъпят в посочената сметка. Този вид плащане е по-бавен от другите, защото изисква технологичното време за превод на сумата и проверка на транзакцията. 

Нашата банкова сметка в лева:

Банка: Прокредитбанк ЕАД

Титуляр: КАРИО ООД

IBAN: BG81PRCB92301035625838

BIC: PRCBBGSF 

КАРИО ООД ще Ви издаде данъчна фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доставката. За тази цел трябва да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате затруднения или допълнителни . 

             

Разсрочено плащане през TBI Bank

Можете да закупите част от продуктите, предлагани от AutoBOX на изплащане без оскъпяване, през TBI Bank на 4 или 6 равни месечни вноски със схема на изплащане с 0% лихва.

Пример: За стоки с цена 400 лв. и 4-месечен срок на изплащане клиентът заплаща 4 равни месечни вноски по 100 лв., ГЛП 0%, ГПР 0%. Общата дължима сума, която клиентът трбява да заплати е 400 лв. Промоциалните продукти, можете да откриете тук. Срока на кампанията е от 16.04.2024 до 30.06.2024 г.

 

Можете да закупите част от продуктите, предлагани от AutoBOX, на изплащане, през TBI Bank до 36 месеца. Продуктите, които могат да бъдат закупени на изплащане, имат бутон "Купи на кредит".

Как да пазаруваш с ТБИ Банк?

  1. Изберете желания продукт, натиснете бутона "tbi bank" и изберете срока на плащане. Очаквайте обаждане от служител на TBI Bank от Цетър за обслужване на клиенти за събиране на допълнителни данни за вас.
  2. След обаждането ще получите отговор на Вашата заявка чрез SMS. В случай  на одобрение, ще получите SMS и email със съкратен линк, чрез, който да прикачите Вашата лична карта.
  3. След потвърждение на Вашата личност от страна на TBI Bank, ще получите чрез SMS и email линк с документите, които предстои да подпишете за завършване на покупката на изплащане. Последва обаждане от служител на Tbi Bank, който подписва с Вас пакета документи посредством изпратен чрез SMS до Вас ОТП - код. След подписването получавате целия набор документи на подадения от Вас email.
  4. Oчаквайте наш служител да се свърже с Вас и да Ви информира за изпращане на желата стока на посочения адрес в срока, който сме посочили на сайта AutoBOX

Предимствата да пазаруваш с TBI Bank

  • Пестиш време пазарувате изцяло онлайн от всяка точка, в която имате активен интернет,  без да сте ограничени от работно време на физически обект или банков клон;
  • Получавате отговор за заявката до минути;
  • Данните Ви са напълно защитени – преминавате дигитализирана верификация и подпис със специален код. Процесът по подписване е 100%, дигитализиран и съобразен с изцяло с ГДПР правилата. Не се налага да инсталирате допълнителни приложения за подпис или да правите допълнителни регистрации;

  • Погасявате Вашата вноска, както Ви е удобно онлайн/офлайн – tbi bank предоставя 11 удобни начина да платиш месечната си вноска, като вече можете да го направите светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение TBI Bank App.

 

 

Разсрочено плащане през УНИКРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ

Вземи желаните стоки на изплащане от УниКредит Кънсюмър Файненсинг от разстояние в три лесни стъпки:

Три лесни стъпки

Предимства на кредита

       • Кандидатстване само с лична карта;

       • Без скрити такси и комисиони;

       • Бързо одобрение;

       • Достъпни месечни вноски;

       • Без обезпечение;

       • Взимаш кредит в размер от 150 лв. до 50 000 лв.

       • Фиксирана лихва през целия период на кредита;

       • Изплащаш получения кредит в срок от 3 до 72 месеца. 

Полезна информация

Как купуваш онлайн на кредит?

Стъпка 1: Добави желания продукт в кошницата на магазина, избирайки бутон 'Добави в количката' или „Купи на изплащане“. След което в кошницата, трябва да преминеш през „Завърши поръчката“.

Стъпка 2: В секция „Завършване на поръчката“ попълваш информацията за доставка и фактуриране, а в раздел „Метод на плащане“ избираш „UniCredit покупки на Кредит“. Тук имаш възможността да избереш подходящата за теб вноска и период на изплащане, както и да видиш 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите' и 'Общата сума', която ще бъде дължима за лизинга.

Стъпка 3: Необходимите лични данни трябва да бъдат въведени. Трябва да се даде съгласие с условията за използването им. За финализиране на покупката, кликни върху бутона „Завършете поръчката“.

Стъпка 4: Сътрудник от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ще се свърже с теб за завършване на процедурата. След потвърждение от УниКредит КФ ще получиш договора си за кредит на твоя личен имейл. Чрез бутон „ Потвърди“ го подписваш и се съгласяваш с неговите условия. Чрез натискане на бутона автоматично активираш кредита и очакваш доставка на стоката.

Къде и как плащаш вноските си за кредита?

Всички начини за плащане на месечната вноска можеш да намериш  тук .

За въпроси или повече информация за УниКредит Кънсюмър Файненсинг посети сайта на компанията  www.ucfin.bg  или се обади на телефон  0700 15 600 


КАРИО ООД ще Ви издаде данъчна фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доставката. За тази цел трябва да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате затруднения или допълнителни .

 

Безплатна доставка

до обект на AutoBOX

Гарантиран произход

на повече от 3000 стоки

Покупка на изплащане

Бързо и лесно онлайн
viber messenger