0 0
autobox
-10%

Добавка за масло за почистване на DPF филтър 1l. 33459

Модел: 179185

Добавка за дизел за почистване на DPF филтър PowermaXX DPF Power Cleaner  1l 33459

Продукт разработен, за да помага на дизеловата система с DPF/FAP (Diesel Particle Filters) филтър за твърди частици да се регенерира.

Regular Price: 41,20 лв.

Special Price 37,08 лв.

Продуктът е в наличност
Избери брой
Добави в количката
Запази час в сервиз
Сподели:
Описание

Добавката за почистване на DPF филтър е най-икономичният начин за почистване и защита на филтъра за твърди частици. Разтваря се във всички дизелови горива. Намалява температурата на изгаряне на саждите и микрочастиците насъбрани в филтъра. Добавката осигурява постоянно и пълно почистване на филтъра по време на движение, без демонтаж.
Приложение: Добавете към пълен резервоар на всеки 5000км (или 3 месеца, ако се шофира предимно в града) . Да не се предозира. Да не се използва за автомобили, които имат електронно управление на система в резервоара с добавка за възстановяване на филтъра (AdBlue), поставена от производителя.
Консумация: 375 мл. от добавката са достатъчни за до 80 литра гориво. За по-големи резервоари да се добави 1% от вместимостта.
Да се добавя непосредствено преди пълното зареждане с дизелово гориво. използване на всеки три месеца. Внимание, да не се предозира!

Технически характеристики
Производител PowemaXX добавки
Вид добавка Добавка за дизел
Виж всички Добавки
Виж всички от PowemaXX добавки