0 0

Добавки за дизел

Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2
Върни се горе
Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2

Добавки за дизел

Добавки за дизел от AutoBOX
Добавки за дизел - За повече мощност
Пазарът предлага безброй разновидности добавки за дизел, предназначени за различни компоненти на двигателя, които се конкурират за титлата „най-качествени и добри“. Предлагането на добавки за дизел, бензин, масло и други продължава да расте, заради нуждите на съвременните превозни средства. Производителите на модерни автомобили продължават да се стремят към създаването на високоефективни превозни средства и това прави дизеловите автомобили много по-разпространени и използвани.

 

Нужда от добавки за дизел

Нуждата от добавки за дизел се създава от различни фактори, като основният е нуждата от смазване, причинена от премахването на сярата от дизеловото гориво. Голяма част от механиците определят дизела в момента като „много по-сух“, което може да означава само едно – нужда от допълнително смазване и добавки за дизел. 

Добавки за дизел от AutoBOX
Добавки за дизел - само от Autobox

Без тяхната помощ рисковете от износване на горивните елементи се повишават драстично. Освен това съдържанието на био дизел и вода са допълнителна предпоставка за развитие на бактерии, които могат да запушат горивопроводите.

            Добавки за дизел за автомобили „нов внос“

Добавките за дизел са изключително подходящи за поддръжката и почистването на всички автомобили „нов внос“, които масово се предлагат на българския пазар. Произходът им не може да гарантира дали е спазван сервизният интервал за смяна на масла и други течности, както и състоянието на двигателя и ходовата част. Често, този тип автомобили пристигат в лошо състояние, със запушени дюзи и други проблеми, което автоматично създава нуждата не само от почистване и поддръжка, но и от добавки за дизел.

            Добавки за дизел за нови автомобили

Модерните дизелови автомобили са изправени пред строгите Европейски стандарти за изгорели газове и изпитват голяма нужда от различни добавки за дизел. Екологичните норми от Евро 4 до Евро 6 изискват наличието на DPF филтър, както и на ERG клапан. Тези допълнителни изисквания за дизеловите двигатели често създават главоболия на шофьорите заради факта, че след втората или трета употреба на автомобила, филтърът и клапанът вече започват да се запушват и да функционират с намалена мощност. Поддържането на автомобила в изправност определено изисква периодично почистване, както и използването на добавки за дизел.

            Добавки за дизел за автомобили в градска среда

Добавките за дизел са изключително важни за автомобилите, които се използват предимно в градска среда. Натовареният трафик влияе върху представянето на двигателя, като го прави много по-податлив на запушване, както и образуване на нагар. Основната причина за това е периодът от време, за който се използва автомобилът. Често краткото време, което отнема придвижването от една точка до друга  не позволява на маслото да достигне до оптимална работна температура, която да му позволи да изгори конденза, излишното гориво и саждите. Това е основната причина, както за замърсяването на двигателя, така и за по-бързото износване на маслото, което води до нуждата от добавки за дизел.

 

Добавки за дизел от AutoBOX
Добавки за дизел - предпочитани сред клиентите

Ползи от добавките за дизел

Различните добавки за дизел предоставят разнообразни ползи за двигателя и целия автомобил. Основните преимущества на добавките за дизел са намаляването на износването на автомобила, повишаването на мощността, понижаването на разхода на гориво, както и по-ниски нива на вредни газове и емисии, отделяни в околната среда. Добавките за дизел на PowermaXX позволяват на шофьорите да се чувстват по-сигурни в автомобилите си, да усещат много повече сила, която могат да управляват с по-голяма увереност.

 

Добавки за дизел PowermaXX

Добавките за дизел PowermaXX, които можете да намерите в AutoBOX, са изключително качествен продукт, произведен в Германия. Те се произвеждат от над 30 години и успешно са се доказали на пазара като качествен избор за дизеловия двигател и автомобил. Уникалното при добавките за дизел PowermaXX е фактът, че те се произвеждат без компромис в качеството и при производството им не се използва алкохол и петролни съставки.

Добавки за дизел от AutoBOX
Добавки за дизел - Разгледайте продуктите ни
Този тип добавки за дизел са преминали тестовете на TUV, които доказват, че всички своийства действително работят и водят до резултатите, които рекламират. Добавките за дизел PowermaXX се предлагат в метални опаковки, които са 100% рециклируеми. Опаковката има значение, защото често пластмасовите бутилки, в които се предлагат други марки добавки за дизел, влияят на качеството на продукта и замърсяват околната среда.

Добавките за дизел PowermaXX са изключително лесни за употреба и често не изискват професионална намеса. Продуктът се отличава от конкурентите си на пазара по това, че добавките за дизел PowermaXX предлагат много по-продължително действие и се използват веднъж на 4 месеца, докато останалите добавки за дизел препоръчват употреба при всеки резервоар.

Добавки за дизел PowermaXX подобряват значително работата на двигателя, което е осезаемо за потребителите. Именно по-доброто усещане на автомобила ще Ви гарантира, че ще бъдете доволни от Вашия избор. В продуктовата гама на AutoBOX можете да намерите добавки за дизел, подходящи както за зимни условия, така и за почистване на дюзите, DPF филтъра, ERG клапана, стерилизиране на двигателя и много други. Доверете се на качеството, което добавките за дизел PowermaXX Ви предлагат, за да гарантирате безупречната работа на Вашия автомобил.

 

Добавки за дизел
Нужда от добавки за дизел
Ползи от добавките за дизел
Добавки за дизел PowermaXX