0 0

Доставка

Доставката за поръчки на стойност над 100.00 лв. е безплатна.

* Безплатната доставка не важи за Леки, Лекотоварни, Мотоциклетни Гуми и Джанти. Цена за доставка на Леки, Лекотоварни, Мотоциклетни Гуми и Джанти е 5.00 лв. за брой.

* Безплатната доставка не важи за Тежкотоварни Гуми. Цена за доставка на Тежкотоварни Гуми е 10.00 лв. за брой.

За поръчка на стойност по-ниска от 100.00 лв, цената за доставка е 5,00 лв. за цялата страна!

 

Вашата поръчка ще получите с куриер на ОК ЕКСПРЕС.

Време за доставка от 1 до 3 работни дни.

Декларираното от куриера време на доставка на стоката на територията на България е 1 работен ден. Доставката до по-отдалечени адреси и малки населени места, както и когато между потвърждението и доставката има празничен или почивен ден, времето за доставка може да се удължи до 3-4 работни дни.

Срокът за доставка започва да тече от изпращане на поръчката от страна на Потребителя, респективно - от получаване на плащането при избран начин на плащане „по банков път“. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 3 /три/ работни дни.

Когато куриерът Ви донесе стоката, моля проверете дали доставената стока съответства на подадената от Вас заявка за доставка. Проверяването на пратката при получаване е задължително условие при разглеждане на евентуални претенции от страна на клиента по отношение нарушаване на целостта или количеството на пратката по време на транспорт.

При получаване на стоката от куриера и нейното плащане в брой Вие получавате и фактура, която е доказателство за сключване на договор с Магазина. Съгласно ДИРЕКТИВА 2006/112/ЕО НА СЪВЕТА от 28 ноември 2006 година относно общата система на данъка върху добавената стойност, ДДС фактурата не се нуждае от подпис или печат.

Магазинът не носи отговорност за закъснения в доставката, причинени от неизпълнение на куриерските фирми по договора за транспортната услуга, както и поради грешно или неточно подаване на адреса за доставка от страна на клиента. &