0 0

Гуми на изплащане

Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5
Върни се горе
Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5

Гуми на изплащане

Гумите са един от най-важните елементи в автомобила и затова трябва винаги да залагате на качеството. 

Гуми на изплащане от AutoBOX
Гуми на изплащане - възможности

Закупуването на летни и зимни гуми често може да създаде финансови затруднения, но ние Ви предлагаме алтернативно решение. Благодарение на партньорството на AutoBOX с Ти Би Ай Банк ЕАД, ние Ви даваме възможността да си закупите гуми на изплащане. По този начин можете да си закупите гуми на изплащане и да осигурите качество и сигурност за Вас и Вашия автомобил.

Партньорството ни с Ти Би Ай Банк ЕАД Ви позволява да закупите гуми на изплащане на стойност от 150 до 10 000 лева. Процесът на удобрение на Вашата заявка е изключително бърз, като може да отнеме до 15 минути. Вие имате възможността да закупите гуми на изплащане, като сами да определите срока на изплащането им. Можете да изберете погасителен период за Вашите гуми на изплащане от 3 до 36 месеца.

 

Как да закупите гуми на изплащане?

След като изберете подходящата марка и размери гуми на изплащане, просто трябва да ги добавите в кошницата си и след това да изберете начин на плащане – „на кредит“. Задължително е гумите на изплащане, които сте си избрали, да бъдат на стойност от поне 150 лева. С помощта на специално разработения калкулатор, можете лесно да изберете периода, за който искате да закупите Вашите гуми на изплащане, и ще получите както месечна вноска, така и общата сума на начислената лихва. Всички клиенти на AutoBOX могат да разсрочат гумите на изплащане за 3, 4, 6, 9, 12, 15, 18, 24, 30 и 36 месеца. Ако сте съгласни с условията, трябва да попълните личните си данни, които ще бъдат обработени с пълна конфиденциалност и изпратени на консултанти от Ти Би Ай Банк ЕАД. След обработване на информацията, с Вас ще се свърже кредитен консултант, за да допълни необходимата информация за финансирането на Вашите гуми на изплащане.

 

Предимства на гумите на изплащане

Гуми на изплащане от AutoBOX
Гуми на изплащане - доверете се на нас
Гумите на изплащане Ви позволяват да си закупите качествени и подходящи за Вашия автомобил гуми на изключително изгодни цени. Разсроченото плащане е удобен метод да си купите нещо, което е с по-висока стойност от Вашия бюджет, но знаете, че ще Ви осигури нужната сигурност и спокойствие на пътя. Гумите на изплащане са изключително предпочитан метод за закупуване на летни и зимни гуми, именно заради възможността да изберете периода, за който да ги изплатите и да изберете най-удобните за Вас вноски.

 Доверете се на доказаното качество и изберете гумите на изплащане на AutoBOX. Обслужете автомобила си с най-подходящите гуми на изплащане, които да отговарят на всички Ваши изисквания и да Ви позволяват сигурност и стабилност на пътя. Ако се колебаете кои гуми са най-подходящи за Вашия автомобил, посетете сервиз от националната мрежа на AutoBOX, където експертите ни ще Ви дадат компетентен съвет и мнение. Изберете Вашите нови гуми на изплащане и запазете час за смяна в удобен за Вас сервиз на AutoBOX. 

 

Гуми на изплащане

Как да закупите гуми на изплащане?

Предимства на гумите на изплащане