0 0

Гуми цени

Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5
Върни се горе
Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5

Гуми цени

Гуми цени от AutoBOX
Гуми цени - изгодни оферти

Скъпо или евтино. Това е въпросът при избора на гуми - цените имат значение. Все повече шофьори започнаха да се доверяват на по-качествените и доверени производители, както и на новите гуми – цените може и да са по-високи, но те могат ефективно да Ви гарантират спокойствие на пътя. Разбира се при избирането на гуми, цените и производителите им са основната тема на дискусия. Според различни проучвания, шофьорите в България все повече смятат, че премиум гумите – цените, на които са по-високи от стандартните, са много по-безопасни от евтините предложения на пазара. Тази тенденция се наблюдава и в други европейски държави. 

Според тези шофьори премиум гумите предлагат много повече сигурност и стабилност на пътя, независимо от условията, които се използват. Ако гумите наистина са издръжливи, те ще могат да Ви гарантират спокойствие във всеки един момент, независимо дали вали дъдж, сняг или е горещо и сухо. Когато искате да си гарантирате комфорт, нисък разход на автомобила, както и отлично поведение на пътя, Вие имате нужда от сигурни гуми – цените не трябва да бъдат водещ избор при тяхното избиране.

Едни от основните фактори при определянето на цените на гумите са нуждите на автомобила и шофьора. Ако Вие имате скъп и мощен автомобил и искате да карате с по-висока скорост, Вие имате нужда от най-добрите, издръжливи гуми – цените остават на заден план пред качеството.

 

Защо е важно да намерите най-доброто съотношение между цена и качество на гумите?

Гуми цени 3 от AutoBox
Гуми цени - купете сега!
Както казахме по-горе в текста, от голямо значение е да изберете гуми, които да ви гарантират необходимата степен на сигурност и спокойствие на пътя. И подходящи за целта със сигурност няма да са артикулите, предлагащи се на най-ниските цени на пазара. От друга страна, гумите с прекалено високи цени е твърде вероятно да не отговарят на изискванията и финансовите ви възможности. Така че ви остава един единствен удачен вариант, а именно да потърсите най-доброто съотношение между цена и качество на гумите. Ето защо е важно да направите последното:

- съотношение между цена и качество на гумите: сигурност на човека – разбира се, когато става въпрос за избор на гуми и други елементи за автомобила или превозното средство, вашата сигурност и тази на хората около вас винаги трябва да стои на първо място. Все пак човешкият живот и здраве нямат цена, нали така? В този смисъл добро е съотношението между цена и качество, което ви дава възможност от една страна да си позволите чисто финансово съответната гума, а от друга – да намалите до минимум риска от неприятни инциденти на пътя.

- съотношение между цена и качество на гумите: сигурност на превозното средство – факторът „сигурност“ трябва да важи не само за хората, но и за превозните средства. Няма да имате никаква полза от закупуването на гума на ниска цена, ако тя впоследствие доведе до повреждане на превозното ви средство. Защото оправянето на въпросната повреда по всяка вероятност ще ви коства доста повече разходи отколкото сте успели да спестите благодарение на избора на артикул от ниските ценови класове.

- съотношение между цена и качество на гумите: устойчивост във времето – или казано с други думи, за какъв период от време ще можете да използвате закупената гума. Много по-изгодно за вас от финансова гледна точка е да се спрете на продукт с по-висока цена, който обаче ще ви върши работа за достатъчно дълъг период, без да се налага неговата смяна.

 

Гуми цени от AutoBOX
Гуми цени - препоръчани за Вас

Гуми – цени и качество на едно място

Ние от AutoBOX Ви предагаме нашите гуми на цени, които са изключително изгодни и позволяват да изберете най-подходящите предложения за Вашия автомобил. Всички наши клиенти имат възможността да избират висококачествени гуми от 20 различни производителя, които имат широка продуктова гама, която може да задоволи изискванията на всеки автомобил. Ние Ви предлагаме да закупите гуми – цените, на които са изключително изгодни, както за еднократно плащане, така и на изплащане чрез нашата услуга за гуми на изплащане. Ние Ви гарантираме, че в продуктовата гама на AutoBOX можете да намерите само качествени предложения гуми на цени, достъпни за всички наши потребители. Доверете се на AutoBOX в избора на гуми – цените определено имат значение. 

 

Какви преимущества ви дава AutoBOX по отношение на цените на гумите?

Ето част от преимуществата по отношение на цените на гумите, които можете да получите при пазаруване в AutoBOX:

Гуми цени 4 от AutoBox
Гуми цени - възползвайте се сега!
Покупка на изплащане - невинаги е възможно наведнъж да се плати цената на дадена гума. Особено ако става въпрос за наистина качествен артикул, който принадлежи към високите ценови класове. В случай, че имате подобен проблем, ние от AutoBOX ви предлагаме опцията „Гуми на изплащане“. Благодарение на тази опция ще можете да изплатите цената посредством няколко сравнително малки вноски във времето и да си гарантирате наистина най-подходящите артикули за вашето превозно средство, даващи ви максимална сигурност и комфорт на пътя.

Гуми в акция – на едноименната страница от нашия сайт ще откриете малко по-стари гуми, чиито цени са свалени значително. Всъщност въпросните гуми са неизползвани и с напълно запазени качествени характеристики. Голямата разлика с новите такива обаче е, че ще ги получите на изключително ниски цени, спестявайки си доста разходи във връзка с превозното средство.

AutoBOX Card – още едно преимущество, което AutoBOX ви дава във връзка с цените на гумите. AutoBOX Card е карта за лоялни клиенти, с която ще пазарувате с отстъпка във всеки обект на веригата. Тя може да бъде заявена в наш сервиз, като след попълване на „Регистрационен формуляр“, ще бъде издадена веднага на клиента.

Качество – можете да бъдете напълно сигурни в качеството на гумите, предлагани от AutoBOX. В нашия каталог са налични артикули, част от най-популярните и доказани марки в тази сфера – Dunlop, Goodyear, Syron, Fulda и др. Избирайки да пазарувате в AutoBOX, вие ще си гарантирате закупуване на продукти от най-високо качество на изгодни цени.

Доверете се на AutoBOX и изберете най-подходящите гуми за вашия автомобил на изключително добри цени!

 

Гуми цени

Гуми - цени и качество на едно място

Защо е важно да намерите най-доброто съотношение между цена и качество на гумите

Какви преимущества ви дава AutoBOX по отношение на цените на гумите