0 0

Гуми

Търсене на гуми
Сезон гуми
Тип тежкотоварни гуми
Размери:
При нужда от помош, свържете се с нас!
Сортирай по: Покажи по: Изглед:
Върни се горе
Сортирай по: Покажи по: Изглед:

Гуми на супер цена. Зимни гуми. Летни гуми. Гуми за леки автомобили. Гуми за 4x4. Гуми за лекотоварни автомобили. Гуми за мотори и мотоциклети. Гуми за тежкотоварни автомобили. Гуми на изплащане.

 

Гуми

Гуми от AutoBOX
Гуми - зимни и летни

Гумите са най-важният елемент от автомобила и от тях зависи голяма част от неговото представяне и поведение на пътя. Те са незаменима част от автомобила и се предлагат в хиляди разновидности, размери и характеристики, които да задоволяват изискванията на всички шофьори и автомобили. 

През последните 5 години, пазарът на гуми в страната тенденциозно расте с около 15-20%. Според наблюденията, най-голям ръст бележи търсенето на гуми онлайн и желанието на клиентите да открият модерен сервиз, в които максимално бързо да им се сменят гумите. Ние от AutoBOX Ви предлагаме изключително качествени предложения на достъпни цени, както и възможността лесно и удобно да смените Вашите летни гуми със зимни в един от нашите оторизирани сервизи в цялата страна.

 

 

Гуми Syron

Ако все още се чудите какви зимни гуми да си изберете, то това вече не е нужно. Ние от AutoBOX Ви представяме ексклузивно гумите Syron - изключително качествено предложение за зимата. Всички предложения от марката Syron предоставят на шофьорите редица преимущества на зимни условия пред всички конкуренти. Те са

Гуми от AutoBOX
Гуми - подгответе си колите
изключително устойчиви срещу аквапланинг. Най-просто обяснено, това е пързаляне върху вода. При аквапланинга, грайферът на гумата не може да отведе водата, което от своя страна създава воден филм, който намалява сцеплението между самата гума и пътната настилка. Това може да доведе до неприятни ситуации, като завъртане и загуба на контрол. С гумите Syron можете да си гарантирате изключително висока устойчивост срещу аквапланинг и да си гарантирате спокойствие при шофиране във всякакви условия. 

Освен това, гумите от марка Syron предлагат отлична обратна връзка към шофьора, както и перфектно поведение в завои. Качеството на продуктите на Syron предоставя на всеки шофьор и пасажер усещане за комфорт по време на шофиране. Този тип гуми се произвеждат с подсилена конструкция на каркаса, която от своя страна води до повишаване на товароносимостта им, както и създава по-висока издръжливост срещу удар.
Гумите на Syron са предпочитани заради специалните разработки и нововъведения, като технологията „Cooling eye technology”, която намалява възможността от прегряване на гумите. Освен това, те могат да Ви гарантират по-къс спирачен път, благодарение на добавеното количество „Sillica”. Това са само част от предимствата, заради които да изберете гумите Syron! Със сигурност след поставянето им на автомобила Ви ще откриете още много незаменими качества, които другите гуми не могат да Ви предложат.

 

Гуми BOTO Tyres

Гуми от AutoBOX
Гуми - пазарувай от нас!
Фирмата, която произвежда гумите BOTO е създадена през 2004 година и е част от холдинга “China Winda Group”. Те са професионални производители на гуми, както за леки автомобили, така и за лекотоварни и тежкотоварни превозни средства, селскостопанска техника и индустриални изделия. Компанията предлага широк набор от продукти, които се предлагат на 6 континента. Стриктният контрол и технологиите на гумите BOTO им заслужава и множество международни признания и сертификати за качество.
Често клиентите подхождат по предпазливо към гумите на BOTO, заради широко разпространените мнения за китайските стоки. Но всички шофьори, които са се доверили на гумите от производителя, независимо летни, зимни или всесезонни, са останали повече от доволни. Изделията на BOTO могат да Ви гарантират висок пробег, нисък разход на гориво на автомобила и подобрен спирачен път. Ако изберете зимните гуми на производителя, те предлагат на всички шофьори отлично представяне и поведение при заснежени настилки. Уверете се сами и изберете BOTO за Вашите нови гуми.

 

Гуми Maxxis

Maxxis е една от доверените марки гуми по света, като производителя предоставя висококачествените си изделия на клиенти в 180 държави. Ние от AutoBOX сме ексклузивни представители на марката за страната и при нас можете да намерите техните предложения гуми за автомобили, лекотоварни превозни средства,

Гуми от AutoBOX
Гуми - сменете ги навреме
мотори и мотоциклети.  За да достигне до качеството, което предлага и днес, още от създаването си през 1967 година, производителя постоянно търси нови предложения и технологии, които да подобрят представянето на гумите. Всички предложения преминават през щателни проверки в съоръженията на Maxxis, така и през най-безпощадния тест – този на шофьорите, които карат в различни стилове и при различни атмосферни условия и пътни настилки.
Maxxis предлагат широка гама гуми, подходящи за зимата. В зависимост от изискванията на всеки шофьор, различните модели предоставят различни характеристики, като 3D ламели с висока плътност, които предлагат превъзходно сцепление при спиране на лед и сняг, асиметричен дизайн, който подобрява управлението на мокра настилка, обогатената със “Silica” смес, увеличава сцеплението на сняг и лед и дълъг пробег.

Доверете се на висококачествените предложения на AutoBOX и изберете при нас Вашите нови гуми. А докато пазарувате в удобството на дома или офиса, можете да си запазите час в някои от нашите сервизи, където бързо и лесно да смените летните гуми със зимни!

 

Гуми Syron
Гуми BOTO Tyres
Гуми Maxxis