0 0

Летни гуми

Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5
Върни се горе
Сортирай по: Покажи по: Изглед:
1 2 3 4 5

ЛЕТНИ ГУМИ - AUTOBOX

 Несъмнено е, че летните гуми са една от най-значимите съставни части на автомобила и абсолютна предпоставка за това как той ще стои на пътя. Летните гуми се радват на огромно разнообразие, както по отношение на размерите, така и по отношение на конкретните специфики.

Тенденциите показват, че все повече клиенти търсят летни гуми онлайн и искат да открият модерен сервиз, в който по най-бързия начин гумите им да бъдат сменени. Ние от AutoBOX сме тук, за да ви предложим много качествени възможности, при това на достъпни цени, както и удобството по най-бързия и лесен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в някой от оторизираните ни сервизи, намиращи се на територията на цялата страна.

 

Летни гуми SYRON

Няма смисъл да се колебаете или безпокоите за това какви летни гуми да изберете, защото ние Ви предлагаме летните гуми на SYRON. С тях си гарантирате сигурност и качество.

Летните гуми на марката SYRON имат много предимства на съответните условия пред всички останали конкуренти.

Ясно е, че понякога на пътя могат да възникнат непредвидени и неблагоприятни ситуации. Основно преимущество на летните гуми на SYRON е, че на практика с тях драстично се намалява възможността за възникването на аквапланинг или по-простичко казано, т.нар. пързаляне по вода. Това е така, защото летните гуми на SYRON са с доста ниски нива на шум, комфорт при шофиране, сцепление и поведение в завой. Спокойствието на пътя е най-важното нещо, от което се нуждае един шофьор.

Освен това, SYRON са от онези произведители, които внедряват в своите модели иновативната технология “COOLING  EYE  TEHNOLOGY”. Посредством нея гумата се охлажда като една своеобразна превенция срещу нейното прегряване. Резултатът от това е, че летните гуми автоматично стават годни за още по-дълъг пробег и сериозна стабилност дори и при шофиране с висока скорост.

Няма как да не отбележим и съществуването на още няколко преимущества на летните гуми SYRON пред техните конкуренти, а именнно наличието на:  четири широки водни канала, които гарантират сигурността Ви при вече споменатия аквапланинг; скосени, кръгли раменни блокове, които се влияят минимално от пътя и чрез които се прецизира управлението и се намалява риска от някакво огромно деформиране;  новата сликова смес, която оптимизира управлението на мокра и суха настилка; ефективен дизайн, чрез който се постига равномерно разпределение на налягането при завой и права, което пък от своя страна прави износването на летните гуми по-равномерно.

Летни гуми Syron
Летни гуми - сменете гумите навреме

Летните гуми на марката SYRON имат още интересни и важни специфики. Контактната повърхност на летните гуми, оптимизираща отвеждането на водата; сместа на протектора, която спомага за по-добро сцепление в екстремните ситуации; технологията, която намалява деформирането на блоковете на протектора на летните гуми при нормално натоварване и рязко спиране – това са все неща, които заедно с изброените досега такива, правят производителя на въпросните летни гуми изключително конкурентен и качествен, което пък е причината да си съперничи успешно с най-изявените марки в бранша като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава внимание и фактът, че при направата на летните гуми на SYRON се използват значително по-леки материали, което свежда теглото на летните гуми до минимум. Това дава възможност за по-голям пробег и по-нисък разход на гориво.

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON включва три различни вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.


Летните гуми
SYRON Race 1 Plus са летни гуми със спортен характер. Те имат широки канали за отвеждане на водата и канали по раменните блокове за странично изхвърляне на водата. Този вид летни гуми имат още висок скоростен индекс и увеличена здравина на вътрешната конструкция, като осигуряват запас от сигурност при критични условия.

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три основни надлъжни канала върху протектора, които подобряват отводняването и управлението на мокра настилка. Тези летни гуми притежават блокчета на ламелите с различна дълбочина, което намалява шума и ограничава съпротивлението при търкаляне. Освен това, дизайна на каналите на раменната част на летни гуми BlueTech отвежда водата и също подобрява сцеплението при мокра настилка. Заключващите се блокчета по централните ребра пък подобряват стабилността при висока скорост и редуцират съпровитлението при търкаляне. Основните предимства на летните гуми на SYRON BlueTech  са дългият пробег, ниското потребление на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и мокри пътища. Летните гуми гарантират нужната производителност при всички режими на експлоатация.

Летните гуми Cross 1 Plus имат по-твърда смес на протетора и вече споменатата технология за допълнително охлаждане „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътища.

 

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

 

Летни гуми Dunlop Sport
Летни гуми - Купете ги от нас

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират отлично сцепление и маневреност и осигуряват по-бързо преминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми имат смес на протектора със смола за по-добро сцепление на сухо и мокро; по-големи външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които намаляват спирачния път, особено при висока скорост; еластична нишка на коланите, които осигуряват по-добра обратна връзка с пътя и прецизно управление.  Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става дума за сцепление и прецизност на управлението – това ги прави отличен избор за ситуации, в които се изисква върховно представяне и бърза реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на компанията да създава вълнуващо усещане от шофирането.  Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

 

Летни гуми Maxxis

Летни гуми Maxxis
Летни гуми - Предложения от Autobox

Maxxis е една от най-сериозните и успешни марки в световен мащаб. Още от създаването си през 1967 година, производителят се развива непрестанно съобразно най-новите технологии и тенденции на пазара, за да гарантира комфорта и сигурността на шофьорите.  Различните модели летни гуми на  Maxxis  имат различни характеристики и предимства.  Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави изключително издръжливи, и имат сравнително дълъг живот, дори и при неправилно износване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в главните канали и раменните блокове увеличават сцеплението  при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и стабилността на пресечен терен. Ние от AutoBOX сме представители на марката за страната и ви предоставяме много качествени и изгодни предложения!

 

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

 

Летни гуми Goodyear
Летни гуми - Качествен продукт

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-добро износване на протектора и по-къс спирачен път на сухи и мокри пътища, помагайки на водачите да контролират ситуацията и да се наслаждават на пътуването. Технологията Active braking на тези летни гумиповишата контактната повърхност и сцеплението при спиране, намалявайки спирачния път. В допълнение, новата Grip booster технология и лепилото от смола за лепкавост, осигуряват подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и същеременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

 

Доверете се на предложенията на AutoBOX!

 

 

 

 

 

 

Летни гуми SYRON

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 

Летни гуми Maxxis

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3