0 0
autobox
-25%

Моторно масло Hilber Sport 5W-30 LongLife III 20л.

Модел: 33015

Синтетично масло с нисък коефициент на триене за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили. Маслото е с ниско съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs). Предназначено за съвременните двигатели на леки автомобили с най-новите технологични характеристики със системи за последващо обработване и намаляване на азотните окиси в отработените газове, разработени от BMW, Mercedes-Benz и VW / Audi.

Regular Price: 500,00 лв.

Special Price 375,00 лв.

Продуктът не е в наличност
Запази час в сервиз
Сподели:
Описание

Синтетично масло с нисък коефициент на триене за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили. Маслото е с ниско съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs).Предназначено за съвременните двигатели на леки автомобили с най-новите технологични характеристики със системи за последващо обработване и намаляване на азотните окиси в отработените газове, разработени от BMW, Mercedes-Benz и VW / Audi. Базовите масла, произведени с най-новата технология на синтез и внимателно подбрани иновативни, високо-технологични добавки редуцират съдържанието на сулфатна пепел, гарантират надеждна защита срещу износване и поддържат двигателя чист. Отлично поведение при студен старт. Продуктът осигурява надеждна защита при екстремни условия и високи температури. Маслото е идеалния продукт за всички експлоатационни условия, намалява емисиите на вредни вещества и спомага за опазване на околната среда. Маслото удължава срока на експлоатация на филтъра за твърди частици (DPF) и подобрява неговата ефективност.

Технически характеристики
Вискозитет масло 5W30
Опаковка 20 литра
Производител Hilber
Вид двигателно масло Синтетично двигателно масло
Спецификация на масло и одобрения ACEA С3 Recommended for : MB 229.51 BMW Longlife-04 VW standard 504 00 VW standard 507 02
Виж всички Моторно масло за леки автомобили
Виж всички от Hilber