0 0
autobox
-25%

Моторно масло Hilber Sport 5W-30 LS 20л.

Модел: 3007

Висококачествено синтетично моторно масло с понижено съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs) за бензинови и дизелови двигатели при леки автомобили. Специално разработено масло за дизелови двигатели с филтри за твърди частици (DPFs) и в същото време е напълно съвместимо с каталитичните конвертори (CATs) на бензиновите двигатели. Hilber удължава живота на системите за третиране на отработени газове и подобрява ефективността им.

Regular Price: 440,00 лв.

Special Price 330,00 лв.

Продуктът не е в наличност
Запази час в сервиз
Сподели:
Описание

Висококачествено синтетично моторно масло с понижено съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs) за бензинови и дизелови двигатели при леки автомобили. Специално разработено масло за дизелови двигатели с филтри за твърди частици (DPFs) и в същото време е напълно съвместимо с каталитичните конвертори (CATs) на бензиновите двигатели. Hilber удължава живота на системите за третиране на отработени газове и подобрява ефективността им. Базовото масло е произведено съгласно най-новите технологии на синтез и съдържа иновативни висококачествени добавки, които позволяват намаляване съдържанието на сулфатна пепел и гарантират надеждна защита срещу износване и запазване чистотата на двигателя. Отличното поведение при студен старт осигурява оптимална безопасност при смазване по време на фазата студен старт. Продуктът осигурява надеждна защита на двигателя при работа в екстремни условия и високи температури. Идеалният продукт за всички условия на работа. Намалявайки вредните емисии той спомага за опазване на околната среда.

Технически характеристики
Вискозитет масло 5W30
Опаковка 20 литра
Производител Hilber
Вид двигателно масло Синтетично двигателно масло
Спецификация на масло и одобрения ACEA С3 API SN/CF Recommended for : MB 229.51 BMW Longlife-04 Opel GM Dexos 2 VW 502 00 VW 505 00 VW 505 01 FIAT 9.55535-S4
Виж всички Моторно масло за леки автомобили
Виж всички от Hilber