0 0
autobox
-30%

Моторно масло Hilber Sport Eco 5W-30 20л.

Модел: 3366

Синтетично масло с нисък коефициент на триене за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили. То е с ниско съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs). Специално разработено за бензинови и дизелови двигатели с или без филтри за твърди частици ( DPFs ) и в същото време може да се използва за коли с газови уредби ( CNG - метан / LPG - пропан бутан).

Regular Price: 400,00 лв.

Special Price 280,00 лв.

Продуктът не е в наличност
Запази час в сервиз
Сподели:
Описание

Синтетично масло с нисък коефициент на триене за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили. То е с ниско съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs). Специално разработено за бензинови и дизелови двигатели с или без филтри за твърди частици ( DPFs ) и в същото време може да се използва за коли с газови уредби ( CNG - метан / LPG - пропан бутан). Базовoто масло, произведенo с най-новите технологии и синтез, с внимателно подбрани иновативни добавки гарантира надеждна защита и поддържа двигателя чист. Маслото също така значително намалява разхода на гориво. Осигурява оптимално смазване при студен старт. Този продукт осигурява надеждна защита при екстремни условия и високи температури.

Технически характеристики
Вискозитет масло 5W30
Опаковка 20 литра
Производител Hilber
Вид двигателно масло Синтетично двигателно масло
Спецификация на масло и одобрения ACEA A5/B5/C2 Recommended for : PSA B71 2290 FIAT 9.55535-S1 *where required : Honda Mitsubishi Subaru Toyota
Виж всички Моторно масло за леки автомобили
Виж всички от Hilber