0 0
autobox
-25%

Моторно масло Hilber Sport LA 5W-40 1л.

Модел: 182603

Синтетично високоефективно масло за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили. То е ниско съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs). Разработено специално за дизелови двигатели с филтър за твърди частици (DPFs) и е напълно съвместимо с каталитични конвертори (CATs) на бензиновите двигатели.

Regular Price: 19,25 лв.

Special Price 14,44 лв.

Продуктът е в наличност
Избери брой
Добави в количката
Запази час в сервиз
Сподели:
Описание

Синтетично високоефективно масло за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили. То е ниско съдържание на сяра, пепел и фосфор (LOW SAPs). Разработено специално за дизелови двигатели с филтър за твърди частици (DPFs) и е напълно съвместимо с каталитични конвертори (CATs) на бензиновите двигатели. Базовите масла, произведени с най-новите технологии на синтез и внимателно подбраните иновативни и високоефективни добавки помагат за намаляване съдържанието на сулфатна пепел и гарантират надеждна защита срещу износване и поддържат двигателя чист. Маслото гарантира отличен студен старт като осигурява оптимално смазване. Продуктът осигурява надеждна защита при екстремни условия и високи температури. Маслото се препоръчва за употреба при всички работни условия и спомага за защита на околната среда, тъй като намалява вредните емисии.

Технически характеристики
Вискозитет масло 5W40
Опаковка 1 литър
Производител Hilber
Вид двигателно масло Синтетично двигателно масло
Спецификация на масло и одобрения ACEA C3 ; API SN/CF Recommended for : MB 229.51, BMW Longlife-04, Porsche A40, VW 502 00/505 00/505 01, Renault RN 0700 / RN 0710, FIAT 9.55535-S2
Виж всички Моторно масло за леки автомобили
Виж всички от Hilber