0 0
autobox
-15%

Моторно масло Hilber Turbo SHPD Plus 15W-40 60л.

Модел: 3362

Високоефективно минерално масло за тежконатоварени дизелови двигатели. Препоръчва се за четиритактови, турбокомпресорни дизелови двигатели и може да бъде използвано в четиритактови бензинови двигатели. Препоръчва се и за селскостопанска техника, строителна техника, плавателни съдове. Подходящо за двигатели с и без филтри за твърди частици (DPF), за повечето двигатели с EGR, както и за повечето двигатели снабдени със системи за SCR за намаляване на NOx. Предвидено е и за дизелови двигатели, отговарящи на Евро IV и Евро V изискванията за вредни емисии и за работа при тежки условия.

Regular Price: 675,00 лв.

Special Price 573,75 лв.

Продуктът е в наличност
Избери брой
Добави в количката
 

Купи на изплащане

Кредитен модул TBI Bank за Magento 19.68   
Запази час в сервиз
Сподели:
Описание

Високоефективно минерално масло за тежконатоварени дизелови двигатели. Препоръчва се за четиритактови, турбокомпресорни дизелови двигатели и може да бъде използвано в четиритактови бензинови двигатели. Препоръчва се и за селскостопанска техника, строителна техника, плавателни съдове. Подходящо за двигатели с и без филтри за твърди частици (DPF), за повечето двигатели с EGR, както и за повечето двигатели снабдени със системи за SCR за намаляване на NOx .Предвидено е и за дизелови двигатели, отговарящи на Евро IV и Евро V изискванията за вредни емисии и за работа при тежки условия. Произведено от висококачествени неконвенционални базови масла и специален пакет добавки, които се грижат за отличните свойства на маслото и защитават двигателя от износване и корозия.

Технически характеристики
Вискозитет масло 15W40
Опаковка 60 литра
Производител Hilber
Вид двигателно масло Минерално двигателно масло
Спецификация на масло и одобрения ACEA E9 / E7 API CJ-4 / SM Recommended for : MB 228.31; M 3275 / 3575 VOLVO VDS-4; Cummins: CES 20081; Mack: EO-O Premium Plus 07 Caterpillar: ECF-3 / ECF-2 / ECF-1-a; Detroit Diesel: DDC93K218; Renault RLD-3; MTU Type 2.1
Виж всички Моторно масло за тежкотоварни автомобили
Виж всички от Hilber