0 0

Плащане

  

Всички цени в магазина са в български лева и имат начислен данък добавена стойност! 

При нас може да използвате следните методи за плащане: 

         Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )
Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

        Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн
Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

        Плащане по банков път.     

Ако искате да платите чрез банков превод, трябва да изберете този метод в менюто „Избери начин на плащане“  по време на попълването на поръчката. В края на процедурата ще се зареди страница с информация за нашата сметка.  Същата информация ще пристигне и като писмо в пощата, която сте посочили при регистрацията. Остава да платите сумата по сметката в удобен за Вас банков офис или да ни я преведете онлайн. Поръчката Ви ще бъде изпълнена, веднага след като парите постъпят в посочената сметка. Този вид плащане е по-бавен от другите, защото изисква технологичното време за превод на сумата и проверка на транзакцията. 

Нашата банкова сметка в лева:

Банка: Прокредитбанк ЕАД

Титуляр: КАРИО ООД

IBAN: BG81PRCB92301035625838

BIC: PRCBBGSF 

КАРИО ООД ще Ви издаде данъчна фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доставката. За тази цел трябва да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате затруднения или допълнителни . 

       Отложено плащане 'Плати после'

'Плати после' е услуга разработена от фирма Кредисимо АД. Тя е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат със свободни средства, за да заплатят при доставка. Този метод Ви дава възможност да отложите плащането на своята поръчка с 15 календарни дни след получаване й без никакво оскъпяване. При одобрение от 'Плати После', клиентът НЕ заплаща поръчката си при получаването й, а разполага с 15 дни гратисен период, в които да върне сумата с 0 лв. оскъпяване.

Ако сте пълнолетни, с доказани доходи, добра кредитна история и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с 'Плати После' е идеалната алтернатива за Вас.

Как да направите поръчката си с отложено плащане 'Плати После'?

1) Избирете продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавете в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете 'Плати После' и натиснете бутона 'Поръчай'.

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане 'Плати После'. След това натиснете бутона 'Завърши поръчката'.

4) В рамките на няколко минути ще получите становище за одобрение от 'Плати После'.

5) След като получите заявената от Вас стока, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.

Плащане може да направите по някои от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay

       

       Разсрочено плащане през TBI Bank

Можете да закупите част от продуктите, предлагани от AutoBOX, на изплащане, през TBI Bank до 36 месеца. Продуктите, които могат да бъдат закупени на изплащане, имат бутон "Купи на кредит".

За повече информация : https://autobox.bg/tbi