0 0

Автосервиз Пазарджик

Назад
Автосервиз Пазарджик

ул. Пловдивска 79Б
(срещу КАТ)

Виж на картата

0888 542 254
0888 634 090
034 444 265

AutoBOX е верига автосервизи за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, продажба на гуми, джанти, масла, акумулатори, бързи ремонти ходова част и накладки. През последните години изградихме автосервизни центрове в цялата страна. За кратко време станахме лидери в експресното автомобилно обслужване. Основните предимства на веригата AutoBOX са бързина и качество на добра цена.

Работно време
Пн - Пт    09:00 - 18:00
Сб            09:00 - 13:30
Нд           Почивен ден

Автосервиз Пазарджик 1Автосервиз Пазарджик

Когато имате нужда от надежден и доверен партньор за вашия автомобил, доверете се на националната мрежа от сервизи AutoBOX, сред които е и автосервизът в Пазарджик. Ние ви предоставяме екип от професионалисти, които могат да се погрижат за вашата кола и да ви гарантират сигурност на пътя. В автосервиз Пазарджик, част от националната мрежа на AutoBOX, ние ви предлагаме разнообразни услуги, като диагностика, ремонт, смяна на масло, подмяна на гуми, акумулатор, добавка за дизел и много други. За нас е важно всички наши клиенти да получават най-доброто съотношения между цена, качество и бързина на изпълнение на услугите във всеки сервиз в страната, включително автосервиз Пазарджик.

Акумулатори за вашата кола

Независимо за кой сезон става въпрос, акумулаторите са важен компонент от всеки автомобил. Именно от тяхната надеждност и качество зависи дали ще можете да запалите колата, когато трябва. Ние от AutoBOX и автосервиз Пазарджик можем да ви предоставим богата гама от акумулатори, цените на които са изгодни за всеки клиент! Нашите продукти от доказани производители ще ви гарантират, че ще запалите автомобила си винаги, когато имате нужда!

 

Смяна на маслото на автомобилаАвтосервиз Пазарджик 2

За безпроблемното движение и работа на всеки автомобил е изключително важно компонентите му да разполагат с оптимални условия за работа. За двигателя е важно наличието на моторно масло, както и смазочно масло за диференциала и трансмисията. Регулярната смяна на маслото на няколко хиляди километра е повече от препоръчителна. Именно с простата смяна на маслото можете да си гарантирате чист и изправен двигател и ходова част. Запишете още днес час за смяна на масло на вашия автомобил и изберете двигателно масло от предложенията на AutoBOX и автосервиз Пазарджик!

Не на последно място – гумите!

За да си осигурите сигурност и комфорт по време на вашето пътуване, то вие трябва да оборудвате автомобила си с гуми, които отговарят на сезона и изискванията на пътната настилка. Именно гумите ви дават нужното сцепление, за да може колата да стои стабилна на пътя. Сред предложенията на AutoBOX можете да намерите летни и зимни гуми от доказани производители. Ние ви даваме и възможността да си закупите гуми на изплащане за период до 36 месеца. При нас можете да намерите летни и зимни гуми за всички леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили, както и мотоциклети, АТВ-та и други. Всички наши предложения са за гуми, цените на които са достъпни за всеки шофьор. Гарантирайте си стабилност и спокойствие всеки път с гуми от AutoBOX. В сервизите на AutoBOX вие ще получите бързо и качествено обслужване, както и подбрани продукти за вашия автомобил. При нас можете да откриете различни добавки за дизел PowermaXX, които ще ви помогнат за по-доброто усещане на колата. Изберете сред различните видове добавки за дизел и се погрижете за вашия автомобил още днес! Възползвайте се от възможността онлайн да заявите час за посещение в нашите сервизи и да смените вашите гуми или масло. Независимо от какво има нужда вашия автомобил, доверете се на националната мрежа от сервизи AutoBOX.

Автосервиз Пазарджик

Акумулатори за вашата кола

Смяна на маслото на автомобила

Не на последно място – гумите!