0 0

Автосервиз Слънчев бряг / Автосервиз Несебър

Назад
 Автосервиз Слънчев бряг / Автосервиз Несебър

курортен к-с „Слънчев бряг“
разклон за с. Тънково

Виж на картата

0888 249 471
055 458 407

AutoBOX е верига автосервизи за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, продажба на гуми, джанти, масла, акумулатори, бързи ремонти ходова част и накладки. През последните години изградихме автосервизни центрове в цялата страна. За кратко време станахме лидери в експресното автомобилно обслужване. Основните предимства на веригата AutoBOX са бързина и качество на добра цена.

Работно време
Пн - Пт    09:00 - 18:00
Сб            09:00 - 13:30
Нд           Почивен ден

Автосервиз Несебър 1Автосервиз Несебър

Поддръжката на всеки автомобил е важна за неговата нормална работа, както и безопасността на всички пътници. Именно затова доверете ремонта и профилактиката на колата си на националната верига AutoBOX – автосервиз Несебър и още 36 града. Нашият екип от професионалисти може да ви гарантира отлични резултати за вашия автомобил! Националната верига на AutoBOX, както и автосервиз Несебър, ви дава възможността онлайн да запазите час за вашия автомобил и да не се налага да чакате! При нас можете не само да минете на профилактика или ремонт, но и да закупите на колата си нови гуми, акумулатори, двигателно масло, добавка за дизел и много други.

Изгодни и качествени предложения за гуми само в AutoBOX!

Сред предложенията на AutoBOX можете да намерите висококачествени гуми, цените на които са повече от изгодни! Автосервиз Несебър, както и останалите обекти от националната верига на AutoBOX са официални представители на гуми Maxxis и Syron. Това са изключително качествени летни и зимни гуми, които могат да гарантират комфорт и добро представяне на всеки шофьор. Ние ви предлагаме голямо разнообразие от гуми – всесезонни, летни и зимни гуми от различни производители на достъпни цени! Понякога оборудването на автомобила може да бъде скъпо начинание, но ние сме се погрижили и за това. Онлайн платформата на AutoBOX ви дава възможността да си поръчате и закупите гуми на изплащане. По този начин ще можете да си осигурите спокойствие по време на път без да се притеснявате за бюджета ви.

Акумулатори за вашия автомобилАвтосервиз Несебър 2

Когато трябва да изберете части за вашата кола, ние от националната верига на AutoBOX и автосервиз Несебър Ви съветваме да заложите на качеството. Именно то може да ви предложи продължителен експлоатационен живот на автомобила. Същото важи и за всички акумулатори – цените не трябва да са водеща причина да купите определен продукт. Затова, ние ви предоставяме висококачествени акумулатори на изгодни цени от водещите производители ENNEXY, MOLL, FERA и DURACELL.

Смяна на масло на вашия автомобил

Нашите сервизи ви предлагат не само доказани моторни масла, но и възможността в удобно за вас време да запишете час за смяна на маслото на вашия автомобил. По този начин можете лесно да комбинирате подмяната на гумите си с цялостната профилактика на колата. Смяната на маслото на всеки компонент от автомобила е важна за неговата работа, както и за продължителен живот и безопасно шофиране. При нас можете лесно и удобно да си запишете час за смяна на маслото на двигателя, диференциала и трансмисията. А докато избирате подходящото двигателно масло за вашия автомобил, не забравяйте да погледнете и за добавка за дизел. Тя със сигурност може да подобри представянето на колата и да ви осигури комфорт и спокойствие. Погрижете се за автомобила си и запишете още днес вашия час за смяна на масло в обект от националната верига AutoBOX и автосервиз Несебър. Независимо дали имате нужда от ремонт или просто искате да минете профилактичен преглед – доверете се на националната верига от сервизи AutoBOX. Изберете вашите нови гуми от нас и запишете онлайн час за тяхната смяна. Доверете се на качеството и професионализма на AutoBOX!

Автосервиз Несебър

Изгодни и качествени предложения за гуми само в AutoBOX!

Акумулатори за вашия автомобил

Смяна на масло на вашия автомобил